Секретарката на татко ми

Статус
Затворена за нови мислења.
он ми се меша во мојот бизнис:cautious:, јас викам на секретарката да и дадам детски додаток пошто има едно детенце 1 годинка големо
Чим има пиле значи кокошка е :D
Каков детски додаток бре, биди малце дарежлив купи играчки ова она, сепак детето ти е полубрат/сестра ;)

ќе ја прашам ама ќе ме виде некоја чистачка потоа татко ми ќе дознае и ќе ми ја земе колата:)

Види каква добра стратегија има татко ти,веднаш уцена :)
Извини а што прави мајка ти?

Прво провери ти убаво,тоа детенце да не ти е полу братче/сестричка..:D
--- надополнето: Aug 18, 2011 12:48 PM ---

:D
не ми е брат он е така по црнко, јас сум со зелени очи:D

Значи вака:D во фирмата на татко ми има една секретарка која е русокоса и кога ќе ги стави цвикерите лудо ми го дига притисокот и сакам да и го опнам, арно ама скришум татко ми:cautious: Дајте помош да направиме некој стратегии бидејки кога ќе ја видам како ја врти косата со показалецот готово ми се дига притисокот ќе ми пукне чешмата од секојдневно гледање:P:P:D
Искрено да ти кажам брат , татко ти ни има фирма , а ни секретарка ти само го измислуваш ова :icon_mrgr: Не знам зошто ама така ми се чини .

абе дај некоја стратегија не кажувај дали го измислувам или не:place:
Да ти беше сварно потребна стратегија можда и би си потрудил да смислам нешо, ама ова тема ти е само за кревање на популарност во тоа сум сигурен ;)

абе дај некоја стратегија не кажувај дали го измислувам или не:place:
Замисли дека си ти таа секретарка и што би те натерало или довело до тоа да му се подадеш на синот на газдата.
Конкретно ти за што би се опнал со некој тип? па пробај таа рецепта на неа.

Да ти беше сварно потребна стратегија можда и би си потрудил да смислам нешо, ама ова тема ти е само за кревање на популацијата во тоа сум сигурен ;)
Ваљда мислиш кревање на популарност? :чешауво:

Ако толку те пали, пробај да и го свирнеш без никој да знае. Ако не оди, пробај да играш малце расипано во стил ги фаќаш живи со стариот, па ако раскажажеш на секаде ќе пукне резил...blackmail се викаше ова? :) Ама, целта во случајов ги оправдува средствата :vozbud:

Ако толку те пали, пробај да и го свирнеш без никој да знае. Ако не оди, пробај да играш малце расипано во стил ги фаќаш живи со стариот, па ако раскажажеш на секаде ќе пукне резил...blackmail се викаше ова? :) Ама, целта во случајов ги оправдува средствата :vozbud:
Единствена варианта е да и го свирнам во WC, друго чаре нема:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom