Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
A ako e nekoj Freak pa saka da koristi.....stvari so praime posle![]()
Не знам, голема е можноста после во весник да читаме за тоа

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A ako e nekoj Freak pa saka da koristi.....stvari so praime posle![]()
Канење на вечера - Неколку капки проелана пот
Превоз - 200 денари (ако си на бензин)
Вечерата - 3500 (луксуз, ама ја би стек од 7ца)
Хотелот - 500-800 за една вечер
Чукање на иста кучка со татко ти - priceless!
Значи вакаво фирмата на татко ми има една секретарка која е русокоса и кога ќе ги стави цвикерите лудо ми го дига притисокот и сакам да и го опнам, арно ама скришум татко ми
Дајте помош да направиме некој стратегии бидејки кога ќе ја видам како ја врти косата со показалецот готово ми се дига притисокот ќе ми пукне чешмата од секојдневно гледање
![]()
Де стај барем некоо слика да видаме на шо парче се имаш напалено... не се секирај, нема да ти ја преземамеЗначи вакаво фирмата на татко ми има една секретарка која е русокоса и кога ќе ги стави цвикерите лудо ми го дига притисокот и сакам да и го опнам, арно ама скришум татко ми
Дајте помош да направиме некој стратегии бидејки кога ќе ја видам како ја врти косата со показалецот готово ми се дига притисокот ќе ми пукне чешмата од секојдневно гледање
![]()
он ми се меша во мојот бизнисНе му се мешај у бизнис на татко ти бе![]()
Млада мајка?он ми се меша во мојот бизнис, јас викам на секретарката да и дадам детски додаток пошто има едно детенце 1 годинка големо
абе не ме сваќаш ти мене јас сакам сам да си ја опнам секретарката, не сакам со татоРечи и дека ќе и дадеш покачување.А може да и речете заедно со татко ти и да одете тројка.