Секретарката на татко ми

Статус
Затворена за нови мислења.
ако не ти ја мести кажи го на мајка ти.

Канење на вечера - Неколку капки проелана пот
Превоз - 200 денари (ако си на бензин)
Вечерата - 3500 (луксуз, ама ја би стек од 7ца)
Хотелот - 500-800 за една вечер
Чукање на иста кучка со татко ти - priceless!

За се друго постои платата на татко ти, која се надеваме дека иде со Master Card.

Канење на вечера - Неколку капки проелана пот
Превоз - 200 денари (ако си на бензин)
Вечерата - 3500 (луксуз, ама ја би стек од 7ца)
Хотелот - 500-800 за една вечер
Чукање на иста кучка со татко ти - priceless!

може на фактура на фирмата да го пише, како работни трошкови...

rkmp7l.jpg

Значи вака:D во фирмата на татко ми има една секретарка која е русокоса и кога ќе ги стави цвикерите лудо ми го дига притисокот и сакам да и го опнам, арно ама скришум татко ми:cautious: Дајте помош да направиме некој стратегии бидејки кога ќе ја видам како ја врти косата со показалецот готово ми се дига притисокот ќе ми пукне чешмата од секојдневно гледање:P:P:D

Не му се мешај у бизнис на татко ти бе :D

Значи вака:D во фирмата на татко ми има една секретарка која е русокоса и кога ќе ги стави цвикерите лудо ми го дига притисокот и сакам да и го опнам, арно ама скришум татко ми:cautious: Дајте помош да направиме некој стратегии бидејки кога ќе ја видам како ја врти косата со показалецот готово ми се дига притисокот ќе ми пукне чешмата од секојдневно гледање:P:P:D
Де стај барем некоо слика да видаме на шо парче се имаш напалено... не се секирај, нема да ти ја преземаме ;) уствари, мош ке можеме да напраеме некоо монтажа и да и викаш: аха!! фатих те коо се клецаш со тато. ај саа и на мене дај ми ак не гитла од работа или нешто у тој стил.. ама да оти ке чекаме на слика ;)

Биди милостлив, ако ти голтне од спермата не и наплаќај хранарина :vozbud:

П.С: Ако го прочита ова татко ти, ќе те скапи од маање шо му крадеш идеата :icon_mrgr:

Не му се мешај у бизнис на татко ти бе :D
он ми се меша во мојот бизнис:cautious:, јас викам на секретарката да и дадам детски додаток пошто има едно детенце 1 годинка големо

Речи и дека ќе и дадеш покачување.А може да и речете заедно со татко ти и да одете тројка.
абе не ме сваќаш ти мене јас сакам сам да си ја опнам секретарката, не сакам со тато:cautious:

Плесни ѝ го директно... Ако почни да се мурти нешто, само речи ѝ: Знаеш, денес има многу невработени и самохрани мајки... и мноогу е тешко да се најде рaбота :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom