Секретарката на татко ми

Статус
Затворена за нови мислења.
А ке може слика да видиме што сурат е секретарката ? Можда ке испаднат повеќе кандидати за клецкање не само ти и таткоти.

Значи вака:D во фирмата на татко ми има една секретарка која е русокоса и кога ќе ги стави цвикерите лудо ми го дига притисокот и сакам да и го опнам, арно ама скришум татко ми:cautious: Дајте помош да направиме некој стратегии бидејки кога ќе ја видам како ја врти косата со показалецот готово ми се дига притисокот ќе ми пукне чешмата од секојдневно гледање:P:P:D
Што се замислуваш ти бе? Немој да си ја чепнал секретарката. Мислиш лесно му било на татко ти да ја најде. Знаеш колку е тешко денеска да се најде ДОБРА секретарка? Јас да сум ко татко ти, ако направиш нешто, би ти ја зел колата и би те лишил од наследство. Тој ќе ја чепкал секретарката. Децава денешни значи... :D

А ке може слика да видиме што сурат е секретарката ? Можда ке испаднат повеќе кандидати за клецкање не само ти и таткоти.
нема никаква секретарка само што призна евил :D

како се прикачува слики од компјутер?

како се прикачува слики од компјутер?
Лесно. Ќе ја отвориш страната ќе ги стаиш сликите ќе земеш урл и ќе ги постираш овде.
Код:
http://imageshack.us/

не бе најсериозно ова е секретарката на татко ми
image2151p.jpg

останатото останува на нив да си ја замислат како слабичка русокоса со добри гради и добар градник

Повеќе ова ми изгледа не некој дебелко (машко) а можеби и самиот си се ставил .. контактирај го Let 3 ќе те среди не е проблем ;)

Кажи и ако не се опнит со тебе,ќе му кажиш на татко ти дека е педофилка и пробала да те силоват.Мојш да добиеш и шамар,ама мојш и да добиеш нешто друго.:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom