Секретарката на татко ми

Статус
Затворена за нови мислења.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Локација
77.94.48.5:80
Значи вака:D во фирмата на татко ми има една секретарка која е русокоса и кога ќе ги стави цвикерите лудо ми го дига притисокот и сакам да и го опнам, арно ама скришум татко ми:cautious: Дајте помош да направиме некој стратегии бидејки кога ќе ја видам како ја врти косата со показалецот готово ми се дига притисокот ќе ми пукне чешмата од секојдневно гледање:P:P:D

Речи и дека ќе и дадеш покачување.А може да и речете заедно со татко ти и да одете тројка.

Значи вака:D во фирмата на татко ми има една секретарка која е русокоса и кога ќе ги стави цвикерите лудо ми го дига притисокот и сакам да и го опнам, арно ама скришум татко ми:cautious: Дајте помош да направиме некој стратегии бидејки кога ќе ја видам како ја врти косата со показалецот готово ми се дига притисокот ќе ми пукне чешмата од секојдневно гледање:P:P:D
Гарант си закаснил, татко ти ја ропа веќе...

Додека ти бараш совет на форум, некој веќе ја пегла на ангро батка.
Ти продолжи си со :drk:

Се филмам али сепак >>>Ако си сигурен дека ја плеска - уцени го татко ти да ја наговори да ти дае бар хендџаб ..шо знам , начекај ги .. напрај шпионски некоја фотка,мини клип whatever...нешо, ако ти фуфка да го уценуваш ..ондак дркај , тоа ти преостанува за жал.

А као шо си попален , бетер од оној Џим од Америчка Пита ќе бидеш , да ти се соблече нема резерви да ти останат :pos:,ќе ти биде свиткан ко цигариве од меко паковање коа ги вадам од џеб :tapp:

Гледај на светлата страна, ќе имаш полу брат/сестра.

Слика имаш?

blonde-secretary-babes.jpg

Ти додека прашуваш на темава ќе ти се роди полубрат/полусестра ;)

Кога ќе оди татко ти на пауза, кажи и во 4 очи директива што сакаш да и направиш, нема да одбие верувај ми.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom