Секогаш доцните или...?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
jas ne sakam da kasnam, ako treba ke cekam, vazno da ne kasnam

леееј секад мислам дека каснам.. зошто немам никад со мене саат ама на крај искача дека не сум закаснил ајдеее :vozbud::pos2:

Знам дека сите ме мразат ради тоа али секад каснам :) Ми се случило неколку пати
да дојдам порано :) Али најчесто каснам... И незнам зашто тие што ме знаат не доаѓаат 5 мин покасно :) Знам дека не е добро ама неможам да искочам на време :)

Па не каснам баш секогаш, се случило повеќе пати да дојдам прва или пак така некако, али почесто ќе закаснам отколку да стигнам на време

не каснам многу, другарките ми каснет... идам 15 минути покасно од договореното ( намерно ), и уште 15 минути ги чекам и многу се нервирам. Не каснам и не сакам да ми каснет!

99% од случаите сум пред време
тој 1% сум на време

Леле 4итам сиве од последнава стр не каснеле,срам ми е да напишам ама јас мн мн мн каснам ај во последно време се созеднов малку ама порано по 15 мин минимум каснев и по4наја да ми заминвет и сеа помалку каснам:kesa:

Леле 4итам сиве од последнава стр не каснеле,срам ми е да напишам ама јас мн мн мн каснам ај во последно време се созеднов малку ама порано по 15 мин минимум каснев и по4наја да ми заминвет и сеа помалку каснам:kesa:
хехе...+1

јас тргам порано, за да стигнам околу 5-10 мин порано...па чекам...:)мразам кога чекам...

совет: Девојчиња, машките мразат да чекаат...освен ако после тоа не се извините :)

Секогаш сум точна, дури многу често и пред време сум на договореното место..Се случило и да закаснам ама многу малце и многу ретко =)

Скоро секогаш сум точен.Некогаш доцнам доколку не ми е важен настанот, а доколку се важни луѓето со кои ќе се сретнам тогаш сум точен.

вака за маалски собиранки коа друштво се собираме пред зграда или општо,каснам максимум 5 минути,а во друг случај сум максимално точен

хехе...+1

јас тргам порано, за да стигнам околу 5-10 мин порано...па чекам...:)мразам кога чекам...

совет: Девојчиња, машките мразат да чекаат...освен ако после тоа не се извините :)

абе за тоаш не е проблем не каснам толку ама за со другарки...си викам еве уш малце,уш малце и на крај...пак каснам:uvo:

Една маана ми е тоа. Порано бев точен. А сега каснам за секаде: за чаршија,на школо доцнам, едно 10тина минути и веќе ме научија ама јбг се надевам дека ке ја искоренам таа особина...:):)

Скоро секогаш каснам. И многу ги нервирам другите заради то.
И колку и да брзам, пак каснам.
И да почнам да се спремам два сати порано, пак каснам. Ќе знам дек имам време и ќе се заседам на компјутер.

Морат да имат некој лек, зш ова ак ми станит навика, не ќе можам да се одвикнам и ќе каснам цел живот. :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom