Сека ја тужи Бијонсе?

ооофффффооооо мајко моја :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: што ќе не видиш, што ќе не чуеш по интернетов

Немогуче....Сека...Немогуче....

Телохранителот на Бијонсе помина само со 500 куни казна

getImageThumbnail.axd

Телохранителот Јулиус Герхард де Боер (31) на светски позната Бијонсе и раперот Џеј – Зи казнет е парично со 500 куни ( околу 70 евра), поради нарушување на јавниот ред и мир за време на инцидентот во старото градско јадро на Дубровник, кога физички го нападнал снимателот на хрватски RTL, Драган Бановиќ.

Инцидентот се случил на 19 август околу еден часот по полноќ. Казната ја донесе прекршочниот суд во Дубровник.

На темнокожиот Холанѓанец времено му е одземен пасошот и без никакви тешкотии ќе може да ја продолжи пловидбата по Јадранот на 47 метри долгата супер луксузно опремена јахта „ Ва Бене“, која е во сопственост на Ерик Клептон, кој ја купил од доминантниот сопственик на Формула 1 Берни Екелстон. Јахтата била лоцирано помеѓу Млет и Корчула.

За релативно ниската казна според неофицијални информации дошло кога скиперот ги потврдил сите наводи на одбраната за тоа како дошло до физичкиот напад.
21.08.2009, 12:58​

Канал 5

хахахаха кој кој ќе тужи :хаха:хеадбанг

Иначе Врчак треба да го тужи Крис Браун поради крадење на инструменталката :хаха:
Навлечен на тебе - vs- Chris Brown Ft. Elephant Man - Feel The Stream

хахахаха кој кој ќе тужи :хаха:хеадбанг

Иначе Врчак треба да го тужи Крис Браун поради крадење на инструменталката :хаха:
Навлечен на тебе - vs- Chris Brown Ft. Elephant Man - Feel The Stream

ако е така вр4а4е ке треба и вил смит и пола америка да ја тужи...хахаха
све има крадено...лопоФ:pos2::pos2:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

кај замина светов бе:jaj: :tapp::pos2::pos2::pos2::pos2:

Хах, мене баш ми се слични (со разлика што на Бијонсе верзијата е по интересна)
И делот 0:50 е сличен :pos2:

Бијонсе слуша турбо-фолк:nesvest:
Ја поддржувам Сека, ова вака не смее да помине.. само напред..
треба да и исплати милионска сума на Сека..
Само напред...

Seka says: The one and only, you can`t clone me bitch!

Еј абе шо напраја кој тепа :pos2::pos2::pos2:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Сека, Сека, Сека, Сека :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

хахахаххахахаха па и да нема тужба , муабетов си го напрај своето ... само да не излези од уста вуста кај Бијонсе в уши ...:pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom