Сеир : ФК Кометал веб сајт

• Креатор на темата Креатор на темата Batistuta
  • Време на започнување Време на започнување
Acid напиша:
Сакаа да ме купат со ќебапчиња, ама јас не прифаќав ништо подолу од пола кило крем банани или чикен бургер. :pos:

Леееј каков трансфер беше тоа ееееј ама кај можеа да те купат само со кебапчиња појше вредеше ти мораа и благо да додадат......

:pos: :pos: :pos: Сеа го видов ова абе се згазив од смеење за темава како му текнало на Бати да ја отвори......

Еве го одговорот од нивниот менаџер:

Dogovoreno! Kazi samo kolku cinat tie pola kilo i ke bide gotovo. Jas naprotiv, mislam deka poveke ke prosperiras kaj nas. Na prijatelskata so Kometal ne go vide celiot nas tim, zatoa sigurno si dobil pogresen zaklucok.

:pos:

И ова морав да го испастирам... Имав дури и закани од некои од играчите, поточно од еден ретардињо - Кекец. :pos:

Пази:
kekec
New Member
star.gif

member is offline
male.gif

xx.gif
(No Subject)
« Message sent on 1/29/04 at 19:57 »[SIZE=-1] [/SIZE] Maci ne jadi gomna veke zasto ke si imas problemi,da znaes seriozno ti vikam so Albanci ke si imas rabota cigan eden glub,ne jadi veke gomna za nas 2 vajca seriozen sum ovoj pat nema ni btat ti, da ti pomogne tolku zasega i veke ne zamaraj cigan eden.Od Kekec

„Циган еден глуб” ме нарече бе!
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

А Кекес е уствари http://www.geocities.com/fkkometal/kekec :pos:

Хахаха трансфери сте правеле со ќебапчиња и крем банани!
Леле се скинав од смеење!:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

[SIZE=-1]
Acid напиша:
[/SIZE] Maci ne jadi gomna veke zasto ke si imas problemi,da znaes seriozno ti vikam so Albanci ke si imas rabota cigan eden glub,ne jadi veke gomna za nas 2 vajca seriozen sum ovoj pat nema ni btat ti, da ti pomogne tolku zasega i veke ne zamaraj cigan eden.Od Kekec

Лелееее абе Маци не знам јас за ова еееј види го ти Кекец што мафијачиште бил убица у курац..........:pos: :pos: :pos:

Urban_Mover напиша:
[SIZE=-1]

Лелееее абе Маци не знам јас за ова еееј види го ти Кекец што мафијачиште бил убица у курац..........:pos: :pos: :pos:

Маци, ти се заканува дека ќе си имаш проблеми со Албанци :pos: :pos: :pos:

Еве и една приватна порака од мојот инбокс : :pos:

Fei Lee Pu
Moderator

member is offline

Re: (No Subject)
« Message sent on 1.23.04 at 15:52 »

--------------------------------------------------------------------------------
Ponudata bese kenbapcinja od kaj Zlate, ama sega e pola kilo krem banani na negovo baranje i ke igra za nas.
62.220.216.27

--------------------------------------------------------------------------------

lele pezaaaaaaaaaaaaaa! :pos: :pos: :pos: :pos:

/me se smee ko pacavra na LSD

:pos: :pos: :pos: :pos:

Леле ама сте ме насмеале а немам сила да прднам од настинкава... :pos:

Macedalien напиша:
:pos: :pos: :pos: :pos:

Леле ама сте ме насмеале а немам сила да прднам од настинкава... :pos:
Moре ти од друго да не немаш сила да прднеш. :hump:

Acid напиша:
Moре ти од друго да не немаш сила да прднеш. :hump:

Аман! Се таму ти оди умот :pos: :pos:

Нема :hump: додека грипот хара. Не заебаај - кај ќе се ебавам со 38 температура ебаго.

e вака одамна се немам смеено :pos: :pos: :pos:
Acid, ти бе помал си од мене? :pos:

Физички или? :pos:
Која година си родена?

Мал сум бе, 20 имам. Али тоа е само маска. Како волкот во јагнешка кожа. Демек. :pos:

27.06.1985
16.06.1985
цели 11 дена еј!!!
а физички а? че видиш ти (овде замисли си го црнецот од горска) :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom