Сега би сакал/а да имам секс со....?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
fedora напиша:
Prvo docnam so preprocituvanjeto na interesnava diskusija - Sory, potoa fala ti Garfild za pokanata sto se tice sav zenski rod na forumov. A jas licno od sabajle i po >>24x7<<, so Brad Pit.:je:

Јур велком!

Инаку со Бред Пит ќе имаш само Бед Трип!

Боље ти е со мене.
А ја би сеа со Кикики! А после сфе остало женцко.

Garfield напиша:
Јур велком!

Инаку со Бред Пит ќе имаш само Бед Трип!

Боље ти е со мене.
А ја би сеа со Кикики! А после сфе остало женцко.
I jas bi sega so Garfild virtuelno
:kez:

Би сакал со најубавиот човек на свет :wub: :icon_lol:

Macedalien напиша:
:ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija:

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Признај ама се израдува!!!!!!!! Леле на цела мака се пресмеав!!!:bip:

divine напиша:
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Признај ама се израдува!!!!!!!! Леле на цела мака се пресмеав!!!:bip:

Мори не се израдував туку се уплашив! Кај три-четворица се на листата за кога ќе дојдам, па уште еден - нема Кама Сутра да се праам ебаго :icon_roll :pos:

Ne samo da sakash, tuku treba da rabotish na toa da imash, zoshto ako chekash...

0326f
;-)

А бе Мисирков, ти ми си прв на мета оти во последно време те читам нешто проблеми ко да си имаш со невестата... :raz:

Macedalien: kje ti kazham tebe isto sto i kazhav na pearl. Te molam najuchtivo bez diskusii za privatniot zhivot dokolku ne ti e dozvoleno od mene - a ne ti e.

Blagodaram. Now carry on.

Jas da sum na tvoe mesto bi go baniral onoj Macedalien. So se zamislja on, ako nema on nevesta ne znaci da se chesha so nasite.
Uaaa...

А ја ќе ви кажам само дека е бедно да ги користите вашите невести како предмет на дискусија. Штета!!!

А Мисирков - ако неќеш да дискутира некој на тема Х или У онда не давај елементи. :wink:

Приватни проблеми не се за на јавен форум :star:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom