Divider
Seraphim
Ја нерам кожии тука, ама имам една комшика, се дружи со женка ми, ма никако да ги убедам да прајме тројка.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сели се под итно, ништо друго не ти помага!Devilish Angel напиша:Ех блазе тебе Вардаре .. мене комшијата посабајлечки ич не ми е расположен .. ке мора да менувам комшии
Vlad II Draculea напиша:Abe ти твое, јас мое мислење бе вардараче.. Да живееш кај шо сум јас, да поминиши низ шо имам јас. Друга песна че пејш.. сметај ми иди исто ко јас да ти велам. Ко нема цел живот СДС на власт да ти бида
Нe бе маце, ако ме следеше до вчера еднаш немам ништо лошо општо за Вас(не сакам ни да ве делам но јебига). не ни мислам да кажувам. Не требаше да изреагирам јас така, до мене е проблемот. Немам ништо против, ама не сум за.Мој си се комплексите. Како луѓе немам никакво противење, мене не ме интересира за туѓите работи, ама што сакате правете. Мое не е да се мешам, а не е ни ваше да ме мешате. Зато батали то, назад на темата.Macedalien напиша:Од една страна те сфаќам оти кога ќе се испечиш на благо млеко и на матеницата дуваш. Од друга страна е исто како кога ќе кажеш сите муслимани се терористи. :cry:
ЛаганоMacedalien напиша:Уживај :music3:
vardarce напиша:Инаку моментално јас би ја ебаал у снегот ваа аргентинка!
![]()
Nekoj ke pomisli po slikata deka si zenskoGarfield напиша:Сега би сакал да имам секс со Кикики, а потоа со скоро се женцко на форумов.
Macedalien напиша:Сега би имал аутосекс.