Сега би сакал/а да имам секс со....?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Ногу љубам да веслааааааааам, да цица веслам љубам јас
Многу љубам да цицам, оти не цицаш и тиииииииии!!!!!!!!!!

Владе Дракулеа - љубиш ти пер да цицаш и да веслаш отпозади? :raz:

Ај ја ќе бидам кајчето а ти ќе ме веслаш :music3:

Macedalien напиша:
Ногу љубам да веслааааааааам, да цица веслам љубам јас
Многу љубам да цицам, оти не цицаш и тиииииииии!!!!!!!!!!

Владе Дракулеа - љубиш ти пер да цицаш и да веслаш отпозади? :raz:

Ај ја ќе бидам кајчето а ти ќе ме веслаш :music3:
Педер, ни веслам ни скијам. Цицам само женска града. Овожавам женско тело.. А ти ако сакаш да цицаш и да веслаш ама ич куро не ме боле, Преку гла ми сте сите таквите дојдени.

Овде со лопата да ве ринам не можам да ве доринам. секој 4 е во овој ебан град... Ме нервира кај шо се лигушите на секоја раскрсница во секој кафич..
Еднаш изјави твој КРИК.... и јас имам таков само шо е Хомофобиски... ептен сум либерален, ништо немам против вас зборувано, не ме терај да почнам.
терај си маткај си шо знајш прај си, не се мешај кај шо не те бере

па што знам во овој момент ми текна Здравкица

Vlad II Draculea напиша:
Педер, ни веслам ни скијам. Цицам само женска града. Овожавам женско тело.. А ти ако сакаш да цицаш и да веслаш ама ич куро не ме боле, Преку гла ми сте сите таквите дојдени.

Овде со лопата да ве ринам не можам да ве доринам. секој 4 е во овој ебан град... Ме нервира кај шо се лигушите на секоја раскрсница во секој кафич..
Еднаш изјави твој КРИК.... и јас имам таков само шо е Хомофобиски... ептен сум либерален, ништо немам против вас зборувано, не ме терај да почнам.
терај си маткај си шо знајш прај си, не се мешај кај шо не те бере

Офчаро ти одговори на прашајнето : не се плаши не се бој, коски нема маце твој :pos:

Macedalien напиша:
Офчаро ти одговори на прашајнето : не се плаши не се бој, коски нема маце твој :pos:
[edited]
глеј си прај си живеј си, како ич не ме боле..

Владе пичка му материна шо толку си се исплашил као да Мацедалиен ќе те ебе преку форумов! Чоекот ако е педер не значи дека треба да му го пресечеме, уствари тоа е негова работа ако сака да ебе мажи а не жени незнам шо толку се испаничи јас малку шо те шибнав. Се изнервирав вака одсабајле на работа сеа ќе треба да одам да ебаам некоја!

Кучне чаролије!! :pos: :pos: Леле сабајлечки како ме смеете ебаго. :)

vardarce напиша:
Владе пичка му материна шо толку си се исплашил као да Мацедалиен ќе те ебе преку форумов! Чоекот ако е педер не значи дека треба да му го пресечеме, уствари тоа е негова работа ако сака да ебе мажи а не жени незнам шо толку се испаничи јас малку шо те шибнав. Се изнервирав вака одсабајле на работа сеа ќе треба да одам да ебаам некоја!
Abe ти твое, јас мое мислење бе вардараче.. Да живееш кај шо сум јас, да поминиши низ шо имам јас. Друга песна че пејш.. сметај ми иди исто ко јас да ти велам. Ко нема цел живот СДС на власт да ти бида

Сеа си идам од кај една комшива и се расположив, затоа вие сурати едни немој да ме нервирате!

Ех блазе тебе Вардаре .. мене комшијата посабајлечки ич не ми е расположен .. ке мора да менувам комшии

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom