ahaА шо, ти студираш на Универзитетот на југоисточна Европа?
FAKULTETO NE SE VIKA sTULOV TUKU KAKO STO TI NAPISA FAKULTETE NA JUGOISTOCNA EVROPA ILI JSKATENO JIE ILI SEEU NA ANGLISKI. INACE STOLOV GO VIKAAT BIDEJKI DONACIJA DAL I PRAKTICKI ODGOVOREN ZA OTVARANJE NA UNIVEZITETOT E HOLANGJANECTO VANTER STUL- I ZATOA NEKOJ SI GO IVKAAT STULOV SKRATENOИ како се вика сега универзитетов ЈИЕ или Штулов?
Vander stul a nezz kako potocno se pisuvaНе ми е јасно пак. Нигде по интернетов не можам да најдам ништо за тој Вантер Штул, ко да не постои човеков.
epa prasaj me de jas ke ti kazam seНе дека ми треба. Ама е, ме интересира кои факултети ги има на универзитетов, колку години траат студиите, дали има мастер студии, кога е основан и сл. ствари.
ejj nezz kaj si slusala ama neva veze..kako prvo ako nemaa dotorati togas treba da gi izbraak pola praven fakultet zaso ni predavaat site prof od drzavniot fak site javni i zvucni iminja.. i na dr fakulteti ima stranci od anglija, holandija i dr zemji pa duri i prof albanci se mn dobri i prilicno poznati.. toa e sig namerno za da se narusi kredibiliteto na fakultetot. iskreno ne veruvam vo toa.деновиве на вести слушнав нешто за универзитетов, ама не беа убави зборои, нешто со професорите, дека немале докторати или така нешто... знае некој повеќе да каже?