Се што знаеш за членот над тебе

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
од кој сервер ме знаеш? <GIV>Ninja? kale? tabu?

on topik: има 14 год .. кумановско јаболче...има постар брат..сака рок музика..нешто демек Рокерка:P XD
и знам дека секогаш е против мене и ужива да ме нервира

najmnogu na badijala igram, nick .:TINA:.

ON
nisto ne znam

Се вика Тина, живее во Кочани, има 17 години, и најверојатно има дечко по име Алек? :baeh:

Филип Кордановски, Скопје
роден на 9 мај 1994 година....

се вика александра има 14 сега ќе биде 1 год средно.од куманово.. она е бушавка AND PROUD ( SHE WILL KILL ME ABOUT THAT ). ерм има брат... после ... знам како се вика мајка и ама тајна лол не кажувам:nesum:

Има 16 години, учи у ЈБТ, неможе без мсн, а исто користи и скајп..толку:toe:

ficiani,,,,тој е фаца во мсн ,,, толку многу што го досадуваат форумџикици... и др девојки од западна европа тој цело време е appear offlne... има доволмо години ... добар, хуман човек.. тој беше ангел RIP ahahahhaa

знае колку-толку да прифати туѓо мислење.. за ислушување нема проблем .. има самодоверба, што е одлично .. малку делува вештачки, ама тоа само на Мрак изгледа :) и се лути или делува луто за глупости .. како сите луѓе :)
Кога се бања пее:) И толку.

АУУУУУУУУУУУУ КОГА ВИКАШ ВЕШТАКЧИ ЧУСТУВУВАМ КАКО ЧАК НОРИС ДА ТРЕНИРА БОКС ВО МОИТЕ ЈАЈЦА АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
НЕРВОЗЕН НЕРВОЗЕН НЕРВОЗЕН ААААААААААААААААААААААААА
NOT

она е девојка... слуша рап ... и мисли дека сум вештачки... јјбг можеби ме купиле од кина родителите ... тие сега се и сешто прават вештачки :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

има смисла за хумор, не сака да го викаат вешташки (ОЧИГЛЕДНО) се нервира лесно,и по нешто за физички изглед ама сам ми кажа па не го важам тоа

има смисла за хумор, не сака да го викаат вешташки (ОЧИГЛЕДНО) се нервира лесно,и по нешто за физички изглед ама сам ми кажа па не го важам тоа
лесно се нервирам.. и после 1 секунди пикам од смеа лол
па знам дека има 18 год.. 153цм е висока нормално ... кога ќе се разбуди е 154 цм... има црвена коса.... ( и ако викаат дека црвенокосите се глупави) таа е паметна( доказ во асоцијосијациоции :smir:)и така

нели тоа го викаа за плавушите???
:baeh::baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom