Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако сум згрешила една не значи дека не знам. :wink:Шо знам за еце?
Језда ова ми е сигурно негде 10 пат да пишувам за неа.
Вака не знае како се пишуваат државите во светот(ова ми е една од поновите информации).,роденден и е 7 дена пред мојот т.е. 4 септември,не сак фудбал заразена е од играчница со тоа и дрем на тоа а да се важеа мислењата и од играчница ќа да имаше негде околу 10000 живее во Скопје.
Тоа.
Добро па ти се мора озбилно да сватишАко сум згрешила една не значи дека не знам. :wink:
Он топик: Има 16 години, родена е на 16 април, навива за Милан, омилен фудбалер и е Кака, има постара сестра на форумов, регистрирана е на 06.10.07, има 21 пријатели на форумов, а референци 1... :icon_mrgr
Тоа ќе да е... па доволно знам, нели? :icon_mrgr
Шо знам за еце?
Језда ова ми е сигурно негде 10 пат да пишувам за неа.
.роденден и е 7 дена пред мојот т.е. 4 септември,не сак фудбал заразена е од играчница со тоа и дрем на тоа а да се важеа мислењата и од играчница ќа да имаше негде околу 10000 живее во Скопје.
Тоа.
Еве за Кирца.Ece напиша:Има 13 години, девица е исто како мене (во хороскоп де), се вика Кирил, го интересира фудбал и кошарка, живее во Скопје, роден е на 12 септември, зачленет е на 07.04.2008...итн.
![]()
не сум на 16 туку на 26 априлАко сум згрешила една не значи дека не знам. :wink:
Он топик: Има 16 години, родена е на 16 април, навива за Милан, омилен фудбалер и е Кака, има постара сестра на форумов, регистрирана е на 06.10.07, има 21 пријатели на форумов, а референци 1... :icon_mrgr
Тоа ќе да е... па доволно знам, нели? :icon_mrgr
не сум на 16 туку на 26 април
а за тебе
паа..мистериозна девојка која постојано се кара со тигар
мислам дека сега заврши средно во угостителско и..и тоа:smir: