Се што знаеш за членот над тебе

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
Живее во Скопје, го интересира гледање фудбал (за играње не знам :)), регистриран е на 10.05.07, има двајца другари, другарче е на тројца, а има 6 пријатели. Тоа отприлика... а да, и патриот е. :)

Шо знам за еце?:vozbud:
Језда ова ми е сигурно негде 10 пат да пишувам за неа.
Вака не знае како се пишуваат државите во светот(ова ми е една од поновите информации).,роденден и е 7 дена пред мојот т.е. 4 септември,не сак фудбал заразена е од играчница со тоа и дрем на тоа а да се важеа мислењата и од играчница ќа да имаше негде околу 10000 живее во Скопје.
Тоа.

Кај што не треба става запирки, а каде што треба не става..

учи во орце 3 година, пред некој ден наполни 18 години, секогаш е спремен да направи нова глупост.......
и да...си ги остварува ветувањата:smir:

Вака не знае како се пишуваат државите во светот(ова ми е една од поновите информации).,роденден и е 7 дена пред мојот т.е. 4 септември,не сак фудбал заразена е од играчница со тоа и дрем на тоа а да се важеа мислењата и од играчница ќа да имаше негде околу 10000 живее во Скопје.
Тоа.
Ако сум згрешила една не значи дека не знам. :wink:

Он топик: Има 16 години, родена е на 16 април, навива за Милан, омилен фудбалер и е Кака, има постара сестра на форумов, регистрирана е на 06.10.07, има 21 пријатели на форумов, а референци 1... :icon_mrgr
Тоа ќе да е... па доволно знам, нели? :icon_mrgr

Он топик: Има 16 години, родена е на 16 април, навива за Милан, омилен фудбалер и е Кака, има постара сестра на форумов, регистрирана е на 06.10.07, има 21 пријатели на форумов, а референци 1... :icon_mrgr
Добро па ти се мора озбилно да сватиш
.роденден и е 7 дена пред мојот т.е. 4 септември,не сак фудбал заразена е од играчница со тоа и дрем на тоа а да се важеа мислењата и од играчница ќа да имаше негде околу 10000 живее во Скопје.
Тоа.

Ете сеа го нема тоа и ова е за еце и плус мењава аватари ко чорапи.

Ece напиша:
Има 13 години, девица е исто како мене (во хороскоп де:pos:), се вика Кирил, го интересира фудбал и кошарка, живее во Скопје, роден е на 12 септември, зачленет е на 07.04.2008...итн. :)
Еве за Кирца. :)
BTW, точно е тоа за аватарите. :pos:

не сум на 16 туку на 26 април
а за тебе
паа..мистериозна девојка која постојано се кара со тигар
мислам дека сега заврши средно во угостителско и..и тоа:smir:

• Ми се допаѓа
Reactions: Ece
не сум на 16 туку на 26 април
а за тебе
паа..мистериозна девојка која постојано се кара со тигар
мислам дека сега заврши средно во угостителско и..и тоа:smir:

Мацко од каде дезинформации дека е женско и дека постојано со мене се кара :icon_lol::icon_lol:

онтопик - девојка која се радува што Кака доби син и мрази што денес не беше на школо :)

навива за милан , учи во јосип броз , иден доктор :toe:

Мислам дека е спортски дух, упорен, тврдоглав, сака да седи во играчница, љубопитен е....

Не знам многу за членот над мене бидејќи прв пат го среќавам
само знам дека е регистриран во Април 2007 година и има 958 мислења до сега :)

регистриран во ист месец и година ко мене , фан на манчестер ...

Навивач на милан омилено животно му е изглеа тигар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom