Се што знаеш за членот над тебе

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
За Манчестер Јунајтед навива, 15 години има, активен е тука на играчница и на фан-клубовите. И мислам дека се нејќе со некој од тоа кавадарчаните.
Еве за Ѓаволрулз.

Напишано од Ece
Има 13 години, девица е (во хороскоп де:pos:), се вика Кирил, го интересира фудбал и кошарка, живее во Скопје, роден е на 12 септември, зачленет е на 07.04.2008...итн. :)
Еве за Кирца.

Роден е на 23 декември и има 15 години. Има 2 референци и е регистиран на 23.03.08. Има 5 пријатели и двајца другари, меѓу кои едниот сум јас. :pipi:
Навистина е мало, а сепак големо ѓаволче, кое некогаш не ми постира според правилата ( јас па како да сум модератор на Играчница :pos: ), па затоа сега ја разгледува темата Правила! (читај пред да постираш). :icon_lol:
Тоа е отприлика се... да не заборавив нешто? А да, има добра репутација. :)

Регистрирана е Во Јули 2006 година, што значи стар член (искусен)
Има 2,514 мислења од кои 2,000 и се во Играчница (хахаха) :smir:

Не може 2,000 да ми се во Играчница, затоа што мислењата во Играчница не се бројат, ако не си знаел. :wink:

Он топик: Живее во Струмица, го интересира само фудбал, има 11 другари и 16 пријатели, навива за Манчестер, прв пат му го среќавам никот... и то. :)

Ништо посебно за Еце само знам дека е регистирана во 2006-та и има 2,515 мислења.Позз:smir:

Каталонец во крвта (навива за Барса) ги мрази депортиво, реал и валенсија...а и манчестер (тој знае зошто :pos2:)

Навивач на Манчестер, Горан се вика ако не се лажам и ного се коцка низ кладилниците !

струмичанец , хулиган :pos2: и страстен кладИОничар

голем фан на интер
и знае да направи убав проект за интернет:smir:

асл плс.....

16 ж Ск, сестра форумџика, кака фан, милан фан, берлусони фан, интернет проекти фан итн....

ооо никола
преголем фан на (плачкото) роналдо и на манчестер, има постара сестра , си живее со баба му која понекогаш го замара, ги сака животните, се кара за политика итн...

Се вика Марија,има 16год има постара сестра и многу навива за Милан,и го обожава Кака

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom