Се што знаеш за членот над тебе

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
се вика Марија по природа е повлечена и мрачна во себе :) и то :)
во меѓувреме друг пишал јебига

Nisto ne znam za clenot nad mene...

чекај да видам картиве што ке ми кажет...........па вака: имаш сини очи, машко си, обожаваш Рокенрол имаш 28 години и ке полниш 29.....а да, и две години кај што си регистриран а само 213 постој имаш

the_best69 се вика даре изгледа, доаѓа од охрид, мисли дека е "The Master" , тука е од октомври годинава, има репутација на божество

знам дека ништо незнам а уствари знам дека живи во моја близина ако не се лажам... :)

Milanez naviva za milan
Igra fifa
ima 2,952 mislenja
izgubi u turnirot i toa

Очигледно, фан на Манчестер Јунајтед, слуша рап, мисли дека е гангстер и никот ме потсеќа на Joy Division.

Mislam deka te znam,komsija si mi:)...od kisela voda!!!tamu zivees taka??:)

романтичен тип ФИМЕЈЛ :) 2 година средно гимназија претпоставувам ... се зачленила на форумов ко почнала со учење :) и то

од Прилеп е,има најверојатно под 20 години,сака да игра кантер страјк,незнам како се вика,ама според аватаров ми изглеа дека е некој шегаџија:)има 559 мислења и се зачленил јуни оваа година.има репутација на божество:)

Најверојатно се вика марија има 17 години и е од Скопје, обожава да слуша музика и не пропушта добра журка
xD

Хмм ... па има 23 год., роден е на 15.06.1984 :pos: ... Лани е регистриран... иии тоа

Mislam deka e od Te.. God neznam.. 2272 mislenja od Avgust ovaa god WOW :-> I neznam pojse :S

хмм..малечка е а сепак многу заљубена, во еден од членовите од форумов ако не се лажам, скоро е регистрирана на форумов а има повеќе мислења од мене :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom