Се што знаеш за членот над тебе

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
па не знам многу..мислам дека е од Ск,има 22 години,едно време не беше многу активен,саркастичен е..и толку:)

па не знам многу..мислам дека е од Ск,има 22 години,едно време не беше многу активен,саркастичен е..и толку:)

offf topic ај ќе ме извинат ... играчница е де :)
Не сум од СК.:pos2: Еве сега сум Хиперактивен :) поздрав:smir:

Маца, за неа знам само дека има 17 год и многу постови, во Играчницава:smir:

Никола 22 год. добар другар и голем фан на МанУ. :hm:

Е па миланез пашето е дете верен фан на милан, добро некогаш мава некој глупи постој, репутацијата ја има исклучено да не му гледале другите колку имал, треба да го тепам оти не дојде на собиранка и така.

Па знам дека учи во BG многу добар фото шопер а и супер дете од мсн што го знам и дека има огромни Живци додека да разбере што ми треба во PH и ми има напраено еден два прокети позз до тебе :toe:

Од скопје е.. голем патриот навивач за работнички... повеке не знам :)

Регистрирана е на 17.01.2008 од Струмица, сака да шета. Испраќа по 15 пораки дневно во просек. Навива за Milan....

Обожава Гепарди и е нов член ...

Најверојатно има 17 год. , сигурно навива за Милан и изгледа дека Кака му е омилен играч :)

25 год ... одлинча репутација и ваљда ја сака серијата prison break :helou:

16 години , доста активен во давање мислења.. навивач за милан...сака тигрии...

Огромен Фан на Тиесто Незнам години и тоа знам ја...ај баш да видам шо знааат за мене хехе

Многу е малечок :) стално отвара дупли теми кои директно одат во канта и многу време троши во играчница :uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom