Се радувате за успесите на другите?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
да многу...стварно се радувам за успесите на другите па и да се некои што не ги знам...ама ако успехот им фер...

Се радувам за сите успеси на луѓето кои ги сакам.

Луѓе ако видите од моја перспектива сите се радуваме на туѓи успеси. Еве најобичен пример фудбал навивате за некој клуб еве ја Манчестер оваа година освои се и сешто и јас се радував, а тоа е нивни успех. Но ај ако идам како што пишале другиве да се радувам и на другари и слично, но некогаш имам и мала љубомора во зависност од тоа во што успеале, а ја можеби не сум успеал.

Се радувам, ако ми се блиски.

Се радувам, ако се Македонци и направиле нешто големо за Македонија. Па нека е и мало, ама да направиле.

:helou:Најмногу се радувам на успесите на моите деца ,нивните фамилии,со еден збор на лугето што ги сакам. Али не ретко се радувам на успесите и на др. личности, кој ги почитувам. Некако се чуствувам многу поубаво кога сум опкружена со успешни личности .:smir:

Се радувам за успесите на другите,а посебно на блиските-роднините и пријателите,а секако дека се радувам и за други кои не ги знам многу многу,затоа што не е важно дали ги знам или не,важно е дека успеале во нешто:smir:

Mi znaci premnogu srekata i uspehot na drugite licnosti.
Srekna sum koga se tie srekni, veruvam vo niv i srekna sum koga tie ke uspeat vo nesto so go sakaat.
Sakam koga se lugeto nasmeani, ispolneti i zadovolni so svoite uspesi...
togas edinstveno sum i jas srekna...

Се радувам на успехот на тие што ми се блиски..На тие што ми се познаници не ме интересира и да успеат нема да знам..А за некој што ми е непријател не се радувам,ама не значи и дека сум љубоморна..едноставно не ми е мило...

Посебно, ако тој некој ми е близок многу се радувам.

Jas se raduvam na moite uspesi da odnosno na moite uspesni shmekanja...ama najmnogu se raduvam na shmekanjata na moite najbliski znam da se raduvam kako za sebe taka i za drugite:)

Да....и тоа многу се радувам,секоја среќа и успех на некој друг ме прави и мене среќна!!!

Да се радувам на блиските луѓе кои постигнуват успех,на тој начин тие се посреќни а тоа ме прави и мене посреќен :vozbud: ...кратко и јасно

да,,секако дека се радувам..и се обидувам да го следам нивниот пример хехехехех:je:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom