Се плашите ли од темнината? Зошто?

• Креатор на темата Креатор на темата ogi_bt
  • Време на започнување Време на започнување
ЈАС НЕ СЕ ПЛАШАМ ОД ТЕМНИЦАТА.А ГО ИМА ЛИ НЕКОЈ ГЛЕДАНО СЕРИСКИОТ ФИЛМ "ДАЛИ СЕ ПЛАШИТЕ ОД ТЕМНИНАТА".СУПЕР ФИЛМЧЕ.

ЈАС НЕ СЕ ПЛАШАМ ОД ТЕМНИЦАТА.А ГО ИМА ЛИ НЕКОЈ ГЛЕДАНО СЕРИСКИОТ ФИЛМ "ДАЛИ СЕ ПЛАШИТЕ ОД ТЕМНИНАТА".СУПЕР ФИЛМЧЕ.

Haha da super bese i navistina mi nedostiga ova film4e...
Nisto nemozam da najdam na net za nego, pa ako najdes prati link4e:pipi:

хехехе најомилениот филм ми беше како мал што сакав да го гледам...
едвај чекав да почни, а после од страв не моѓев да заспијам:pos2:... ако знае некој линк за филмов повеќе информации нека постира.

Зш да сеплашам кога знам не постојат вампири и слично да ми преебат матер, ај постојат манијаци надвор ама не ми се проблем
да али сепак има извесна доза на страв...неможеш да кажеш дека си Бестрашен...нели....

да али сепак има извесна доза на страв...неможеш да кажеш дека си Бестрашен...нели....

Зависи ти викам од местото ако ми е познато нема таква доза ама ако не знам што како има

Обична темнина :toe:
Зошто да се плашиш, кога одиш ако мислиш дека ке ти излегува нешто ако си мотиш ке ти се превидува само и ке се плашиш вака :nenene:
Си одиш слободно си мислиш работи а не од темнината кога одиш да ти е страх нема смисла :D
Има некој луге со слабо срце право се мочат у гаѓи случајно некоја мачка ако и излезе тоа се се фалш работи :pos2:

odis i temnica e...mene koga odam vo temnica mi se pricinuvaat stvari sto ne se desavaat. kako na primer nekoj saranja na pogledot. to jas go primetiv deka e samo mojot mozok sto si igra so mene i ne se plasam od toa. sepak temninata si igra so pogledot zosto okoto togas ja zgolemuva zenicata da primi povekje svetlina i taka pocnuvat nekoi halucinacii. jbg ponekogas e interesno na primer koga slusam muzika i odam po temen pat. epten e interesno. ja dozivuvam muzikata kako realna slika. preku zvucite mi se gledaat razlicni figuri razlicni situacii. morat ova da go probate...malce e jezivo po nekogas ama interesno e. preporacka za muzika ambient/symphonic death/black metal....i cuvstvoto e nadrogirano:D bukvalno...epten e interesno...ova mi se desi na svirkata na Aeon Arcanum i Lelek struga pred nekoj den. zakon bese. epten zakon. vo temninata gledas fakticki to sto slusas. sluhot te kontrolira tuka.

Еее многу си ја сакав таа серија на времетоооо...Еххх пак би ја гледала, ама нема :nesum:

ма глеј јас се редовно се плашам освен ако не заспијам пред да се стемни :nesvest:

За што се работела?

Па не се сеќавам баш точно, одамна беше, беа група тинејџери и се собираа секоја вечер околу оган и по еден од нив кажуваше некоја страшна приказна...Ептен беше интересна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom