Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А за нас студентиве ги заболе левиот ташак... ако треба ќе исцркамеМожно е да задоцни почнувањето на учебната година за средношколците и основците заради високите температури и топлотните бранови што ја зафаќаат земјава. Министерството за образование порача дека конечна одлука се` уште нема, но дека ја следат состојбата и ако треба ќе реагираат.
![]()
Благ пад на температурите се очекува пет денови по официјалниот старт на учебната година, односно на петти септември.
Доколку Министерството не реши поинаку, препораките на владата ризични категории да не бидат изложени на сонце во одреден дел од денот - нема да важат за учениците. Официјалниот старт на учебната година е в четврток.
+инфо
Ние имаме привилегии, си плаќаме за студирање.А за нас студентиве ги заболе левиот ташак... ако треба ќе исцркаме
Зависи коа си учел..ја па се си мислев порано поише имало така.Коа бев у основно памтам у 2001 15 дена покасно почнавме..Па штрајкови имаше секоја зима...Сеа тапа чат пат некоја глупост ваква.Zosto jas koga ucev vo osnovno i sredno ne se odlozuvase,mameto vase.