Се одложува стартот на учебната година!?

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување
Ццц глупости живи, едвај чекав да дојде први септември да појдеме во школо да да се посмееме малку и сега одложување ВТФ :eek:

Кога веќе се одложува за 5ти нека се поврзе со 8ми и така на 12ти на школо :)

ГЛУПИСТИ! Ако се одложит почетокот после ке требит на едн час да земаме повејке лекции наеднаш.:mad: . мене наставникот по матеметика пред неколку год замина во пензија и губевме можда 9 часа, па после учевме по сто лекции на час

Што се однесува до мене подобра варијанта е да одсуствувам тие 3 дена па и после на 3 часа да зеам по 2 лекции него ли да идам од 1-ви.Полоша варијанта е па да се почне на 5-ти па да се учи и во сабота.

Можно е да задоцни почнувањето на учебната година за средношколците и основците заради високите температури и топлотните бранови што ја зафаќаат земјава. Министерството за образование порача дека конечна одлука се` уште нема, но дека ја следат состојбата и ако треба ќе реагираат.

20110829skolo.jpg

Благ пад на температурите се очекува пет денови по официјалниот старт на учебната година, односно на петти септември.

Доколку Министерството не реши поинаку, препораките на владата ризични категории да не бидат изложени на сонце во одреден дел од денот - нема да важат за учениците. Официјалниот старт на учебната година е в четврток.

+инфо
А за нас студентиве ги заболе левиот ташак... ако треба ќе исцркаме

Така така, еднаш на први септември не треба да идам у школо и одма одложуваат старт.......... епа ај и ние на факс наместо од 15ти септември да почнеме од 1 октомври :sneaky:

Ајде Ајде како шчо иде технологијава ќе учите од дома е-леарнинг .Оооо ќумур тежок ооо сулфур жежок.......................

Zosto jas koga ucev vo osnovno i sredno ne se odlozuvase,mameto vase.
Зависи коа си учел..ја па се си мислев порано поише имало така.Коа бев у основно памтам у 2001 15 дена покасно почнавме..Па штрајкови имаше секоја зима...Сеа тапа чат пат некоја глупост ваква.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom