Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jane напиша:Абе мене малце не ми е јасна споредбава на телефониве во темава. Правиме муабет за 2 телефони чија разлика во телефоните е 100 евра. Нормално дека тој што е поскап е подобар. Ај да беше разликата 10-20 евра па да споредуваме, ама вака очигледно е. Неможе нешто што е 100 евра поскапо да е послабо. К800и има мана тоа што е СониЕриксон, што има џојстик, што нема симбиан. Јас дефинитивно не би земал никогаш телефон со џојстик освен ако не е Нокиа
Unstoppable напиша:Нормално дека Nokia N73.. али јас преферирам Nokia N93i.. ама ќе почекаш малку дури да излези во Македонија![]()
Пиша во една друга тема дека му е 820 евра мислам.Sase91 напиша:N95 imas li, i ako nemas za kolku mislis deka ke ja dobies i da ne znaes kolku ke bide otprilika
Sase91 напиша:N95 imas li, i ako nemas za kolku mislis deka ke ja dobies i da ne znaes kolku ke bide otprilika
Ај кажи ми кај го најде и јас лично ќе идам да земам еден за мене и еден за тебе ако е за таа цена. Провери ги мејловите што се оставени за контакт дали спаѓаат во таа групата на измамници. Ај ако не ти е јасно ќе ти дообјаснам.iceman напиша:Za N95 na net ja najdov za 340eur ne e malku preterano ova sto go kazuvas.Samo da ne bevme na crna lista i da mozese da se naraca od internet
iceman напиша:Za N95 na net ja najdov za 340eur ne e malku preterano ova sto go kazuvas.Samo da ne bevme na crna lista i da mozese da se naraca od internet