SE K800i или N73

• Креатор на темата Креатор на темата iceman
  • Време на започнување Време на започнување
epa... sega doznav deka mozam i K800 da dekodiram!

da taka... poeftino da si pomines zemi si K800, zborime za servis... zatoa sto pocnaa da im se rasipuvaat na lugjevo. A za nokia pred edna nedela naracuvase eden maska originalna i si ja plati 2400 denari i vika fala bogu sto najdov. Vo afla copy barav i mi rekoa za 3 nedeli idela po poracka imale dve boi i bile 60 evra. Zborime za nokia N73.

abe k810 ispadna neso mnogu dobro
a inace ako se mislis pomegu ovie dva tebe ti treba k800i

N73 IMA joystick i so slikite se goredolu isti.
Plus ima 2 zvucnika.Plus Simbian.Plus pogolem i podobar ekran. I plus mem karticite se poevtini.
Edinstven plus na k800 cenata i mozebi toa sto e crn.

Za mene ova e nobrainer ja veke se tokmam na n73.

Ja ti kazav sto e kako e pa ti vidi si sam.

Aj pozdrav

Абе мене малце не ми е јасна споредбава на телефониве во темава. Правиме муабет за 2 телефони чија разлика во телефоните е 100 евра. Нормално дека тој што е поскап е подобар. Ај да беше разликата 10-20 евра па да споредуваме, ама вака очигледно е. Неможе нешто што е 100 евра поскапо да е послабо. К800и има мана тоа што е СониЕриксон, што има џојстик, што нема симбиан. Јас дефинитивно не би земал никогаш телефон со џојстик освен ако не е Нокиа

Jane напиша:
Абе мене малце не ми е јасна споредбава на телефониве во темава. Правиме муабет за 2 телефони чија разлика во телефоните е 100 евра. Нормално дека тој што е поскап е подобар. Ај да беше разликата 10-20 евра па да споредуваме, ама вака очигледно е. Неможе нешто што е 100 евра поскапо да е послабо. К800и има мана тоа што е СониЕриксон, што има џојстик, што нема симбиан. Јас дефинитивно не би земал никогаш телефон со џојстик освен ако не е Нокиа
:zver: to4no.
JA TI VIKAM NOKIA.
KAKO STO E FERRARI MEGU KOLITE, TAKA E NOKIA U MOBILKITE.
p.s Ja iam nokia n91:music2: i ne bi ja menjal uste godina vreme

Нормално дека Nokia N73.. али јас преферирам Nokia N93i.. ама ќе почекаш малку дури да излези во Македонија :)

Unstoppable напиша:
Нормално дека Nokia N73.. али јас преферирам Nokia N93i.. ама ќе почекаш малку дури да излези во Македонија :)

zosto da poceka?? mislam ako gledash ti sprema, germanos, mobimak, cosmofon, nikofon mozes i da cekas so godini dur iskoci 9300i a jas da ja imam pred da ja objavat na pazarot.

N95 imas li, i ako nemas za kolku mislis deka ke ja dobies i da ne znaes kolku ke bide otprilika

Sase91 напиша:
N95 imas li, i ako nemas za kolku mislis deka ke ja dobies i da ne znaes kolku ke bide otprilika
Пиша во една друга тема дека му е 820 евра мислам.

Sase91 напиша:

zalam, ali sega e 860 evra.

200 evra kapar i 7 dena cekanje. full pak.

Za N95 na net ja najdov za 340eur ne e malku preterano ova sto go kazuvas. :toe: Samo da ne bevme na crna lista i da mozese da se naraca od internet

iceman напиша:
Za N95 na net ja najdov za 340eur ne e malku preterano ova sto go kazuvas. :toe: Samo da ne bevme na crna lista i da mozese da se naraca od internet
Ај кажи ми кај го најде и јас лично ќе идам да земам еден за мене и еден за тебе ако е за таа цена. Провери ги мејловите што се оставени за контакт дали спаѓаат во таа групата на измамници. Ај ако не ти е јасно ќе ти дообјаснам.

jas go imam za neverojatni 150 evra.... ali ali treba da potpolnite edno dokumentce deka ste osiguran, deka zimate plata nad 600 evra i sekoja nedela narednite 6 meseci ke treba da mi davate po 50 evra.

hahha...

da vi kazam iskreno. Makedonija, Dubai, Germanija i Turkey se edinstveni drzavi na 900mhz Global System Mobile sto go imaat N95 ispot 900 evra.

idete na nekoj sajt vo anglija da vidite? 650 funti na crn pazar!!! toa se skoro 900 evra. i toa na crn pazar sto se podrazbira dilerski ceni.

iceman напиша:

prijavi se ko bugar, mozda ke bidesh na zolta lista, ali mene vo dubai mi e 780 evra dilerska, a eden po eden koga zemam mi e 820, yes da ne treba da gi kazuvam cenite javno ali stvarno me naqrci. Go nosam telefonot 4000 kilometri i preku 15 granici a mi velish deka preteruvam za 40 evra zarabotka??? bashka godina dena ke treba da ti garantiram.

ako ti uspee da se prijavish ko bugar zemi edno 20 komada ke ti gi platam po 750 evra.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom