Се гордеам...

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Се гордеам со себеси и со сестра ми и брат ми!
Со ништо друго.
Родителите се подразбираат тука, затоа не ги споменав!
:icon_lol:

Se gordeam so toa shto ne sum gordeliva. Gordosta i ne e bash nekoja doblest.Od nea izleguvat i nus pojavi.

Се гордеам што сум имал добри родители, кои успеале добри да ме воспитаат,и да направат од мене личност за која сеа се гордеам

jas se gordeam samo so mojot decko, i mojata najverna drugarka samara

Можеби ќе ви звучи чудно, но ептен сум горд што пак ја имам Самара за девојка. Не ме интересира што ќе речат другите, јас живеам за неа, таа е специјална. Тоа за мене претставува гордост.

Се гордеам со моето чувство за проценка....точно знам што НЕСАКАМ!:pehar:

se gordeam so site moi uspesi i neuspesi so mama,tato,dadicka,my best friends...

:je: се гордеам моето чуство за музика...и со мојата интелегенција(напросечна се разбира):pos:
...попопопо шо нарцис сум значит...

се гордеам што сепак постојам на оваа планета -прекрасно дете хахахах:bip:

се гордеам еднаш собрав еден Романец кутриот го ограбиле и немаше пари а имал женска од Македонија и требаше да стигне до ОХрид да се запознаее со нејзините , и така јас со него утепав едно 6-7 саати по Скопјево , го однесов во Маракана и после му купив карта за Охрид и во 6-15 си замина , кога си легнав бев преморен али и пресреќен за стореното добро дело

hm so sebe i so edna mila licnost,zasto sekogas ima resenie za se i nikogas ne pokazala slabost,zasto dovolno e da ja vidam vednas mi dava nekoja smirenost

Se gordeam so samata sebe i so ona sto postignale da go napravat moite roditeli od mene:)

Горд сум на самиот себеси поради тоа што поседувам умствени квалитети на погорно ниво за мојата возраст :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom