Се гадите ли од орален секс?

• Креатор на темата Креатор на темата konzul-bt
  • Време на започнување Време на започнување
виз: една постара мурва прашува една помлада: си му пушела ли на шекераш? ..не одговара помладата.. Е да знаеш колкиу е слатко, и кажува постарата. ..
. по неколку дена помладата ја прашуе постарата: А си пушела ли на некој што редовно јаде лук ?.. не одговара постарата.. Е да знаеш колку е лековито ..
.. а околу кунгулитисот се изјасни на времето познатиот глумец Мајкл Даглас ... In June 2013, Douglas told The Guardian that his type of cancer is caused byHPV, transmitted by cunnilingus,[3]
е сега таткому, Кирк Даглас (има 99 години) немал никогаш такви проблеми, или порано немало хпв или не практикувале кунгулитис

Орален секс значи орален и нема тука тата мата, или орално знаеш да задоволиш, да го милуваш клиторисот или курот или не знаеш, дали си маж или жена е ирелевантно.
Жените не знаат добро да пушат, оти немаат на себе. Само маж знае што друг маж сака. Преубаво е да се земе топол кур во уста и да се задоволува до екстаза. Спермата, посебно ако е зачинета, е вкусна и здрава.
@sikidiki се сложувам со тебе, мора да имаш цврст топол к(?)р за да знаеш какво е чувството на цврст к(?)р во уста. Јас секојдневно го практикувам тоа со мојот цврст калабастер кој да не се фалам, без проблем стига до мојата уста.
Чувството е прекрасно и фантастично, дури и вежбам техники за тоа како да го милувам со моите усни и јазик.
Конечно да најдам некој, кој го разбира тоа благородно чувство.

Tebe ti go ispushila nekat zhena ili praktikuvash samo mazhi?
Жена сакаше да ми го испуши, ама не и“ успеа. Имам другар бисексуалец, што се жалеше на женското пушење... една нејќе друга се срами, трета се гади.[DOUBLEPOST=1446303897][/DOUBLEPOST]
@sikidiki се сложувам со тебе, мора да имаш цврст топол к(?)р за да знаеш какво е чувството на цврст к(?)р во уста. Јас секојдневно го практикувам тоа со мојот цврст калабастер кој да не се фалам, без проблем стига до мојата уста.
Чувството е прекрасно и фантастично, дури и вежбам техники за тоа како да го милувам со моите усни и јазик.
Конечно да најдам некој, кој го разбира тоа благородно чувство.
Да, баш така. Ти соблазнувам што можеш сам да си се задоволиш, јас сум бил задоволен од мажи што едноставно преубаво пушат. Преубаво чувство е тоа ти верувам.[DOUBLEPOST=1446303970][/DOUBLEPOST]
Остави го, има проблем со излегување од плакарот, па си наоѓа утеха.
Нашите сигурно нема да речат овака. :D
Не, јас сум си задоволен со состојбата, не е ништо грозно. Ти викам, маж подобро пуши од жена, оти жената не знае или пак нема искуство и и треба повеќе дудлање да ја научи техниката.

Да, баш така. Ти соблазнувам што можеш сам да си се задоволиш, јас сум бил задоволен од мажи што едноставно преубаво пушат. Преубаво чувство е тоа ти верувам.
Фала ти за убавите зборови пријателе, спојал ти и аирлија нека е. Ти пожелувам добар орален секс кој благопријатно ќе влијае на твоето психофизичко здравје, а и на здравјето на тој кој ќе ти го пружа прекрасното фелацио.

Daedalus

Жена сакаше да ми го испуши, ама не и“ успеа. Имам другар бисексуалец, што се жалеше на женското пушење... една нејќе друга се срами, трета се гади.[DOUBLEPOST=1446303897][/DOUBLEPOST]
Да, баш така. Ти соблазнувам што можеш сам да си се задоволиш, јас сум бил задоволен од мажи што едноставно преубаво пушат. Преубаво чувство е тоа ти верувам.[DOUBLEPOST=1446303970][/DOUBLEPOST]
Не, јас сум си задоволен со состојбата, не е ништо грозно. Ти викам, маж подобро пуши од жена, оти жената не знае или пак нема искуство и и треба повеќе дудлање да ја научи техниката.

Like 13 godini, dosta se?

Најверојатно ни маж не му го испушил туку само му кажувале колку добро пуши.
Па знам што зборувам, и сум пушел и ми го испушиле. Имам другари, се жалат од женските. Некои жени со нивната реакција на форумот го потврдуваат тоа.
Доста мажи сакаат deepthroat. Главата на работ на креветот спуштена надолу и го примаш цел.[DOUBLEPOST=1446304934][/DOUBLEPOST]
Like 13 godini, dosta se?
Што значи ова 13 години?

Se zaigraf jas i ti pa, sakam da mi kazhe kolku iskustvo treba, da znam ushe kolku godini treba da go pusham na gospodinot za da se rachunam u iskusni :backa:[DOUBLEPOST=1446304993][/DOUBLEPOST]
Па знам што зборувам, и сум пушел и ми го испушиле. Имам другари, се жалат од женските. Некои жени со нивната реакција на форумот го потврдуваат тоа.
Доста мажи сакаат deepthroat. Главата на работ на креветот спуштена надолу и го примаш цел.[DOUBLEPOST=1446304934][/DOUBLEPOST]
Што значи ова 13 години?

Pushenje.

Se zaigraf jas i ti pa, sakam da mi kazhe kolku iskustvo treba, da znam ushe kolku godini treba da go pusham na gospodinot za da se rachunam u iskusni :backa:.
Право да ти кажам, не те знам али ми зрачиш со таква некоја јебозовна аура у постови, веруем дека имаш доста големо искуство!
Луси Лу, поправи ме ако грешам. :backa:

Se zaigraf jas i ti pa, sakam da mi kazhe kolku iskustvo treba, da znam ushe kolku godini treba da go pusham na gospodinot za da se rachunam u iskusni :backa:[DOUBLEPOST=1446304993][/DOUBLEPOST]

Pushenje.
Хехехе, абе девојче. Ти можеби добро пушиш, ама проблемот е следен исто и кај мажите. Жената некогаш глуми дека свршува оти мажот свршил прерано или пак не ја задоволил правилно, оти мажот е себичен, си гледа само тој да сврши. Исто така и жената гледа за своето. Таа не поаѓа од тоа што сака маж. За неа курот е страшен и непријатен. Нејќе да голта и слично.
Не верувам дека не пушиш добро. Напротив!!! Но, мислам дека жена треба повеќе искуство да собира. Минимално еднаш месечно!

Право да ти кажам, не те знам али ми зрачиш со таква некоја јебозовна аура у постови, веруем дека имаш доста големо искуство!

Јас потврдувам.

ДААААААААААА! И мене! Баш напротив како што кажав. Сигурно знае да пуши! Но, мислам дека е малку потешко како жена да бидеш пушач оти едноставно го немаш тоа. Истото важи за женскиот оргазам кој е врв на задоволството а кој за жал многу мажи не успеваат да го достигнат кај една жена.[DOUBLEPOST=1446305293][/DOUBLEPOST]

Pushenje.
Епа редовно искуство е потребно... Важно е најпрвин пенисот да го направиш влажен за добро да лизга до вратот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom