- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.976
- Поени од реакции
- 25.649
Tebe ti go ispushila nekat zhena ili praktikuvash samo mazhi?
Остави го, има проблем со излегување од плакарот, па си наоѓа утеха.
Нашите сигурно нема да речат овака.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tebe ti go ispushila nekat zhena ili praktikuvash samo mazhi?
Остави го, има проблем со излегување од плакарот, па си наоѓа утеха.
Нашите сигурно нема да речат овака.![]()
Орален секс значи орален и нема тука тата мата, или орално знаеш да задоволиш, да го милуваш клиторисот или курот или не знаеш, дали си маж или жена е ирелевантно.
@sikidiki се сложувам со тебе, мора да имаш цврст топол к(?)р за да знаеш какво е чувството на цврст к(?)р во уста. Јас секојдневно го практикувам тоа со мојот цврст калабастер кој да не се фалам, без проблем стига до мојата уста.Жените не знаат добро да пушат, оти немаат на себе. Само маж знае што друг маж сака. Преубаво е да се земе топол кур во уста и да се задоволува до екстаза. Спермата, посебно ако е зачинета, е вкусна и здрава.
Жена сакаше да ми го испуши, ама не и“ успеа. Имам другар бисексуалец, што се жалеше на женското пушење... една нејќе друга се срами, трета се гади.[DOUBLEPOST=1446303897][/DOUBLEPOST]Tebe ti go ispushila nekat zhena ili praktikuvash samo mazhi?
Да, баш така. Ти соблазнувам што можеш сам да си се задоволиш, јас сум бил задоволен од мажи што едноставно преубаво пушат. Преубаво чувство е тоа ти верувам.[DOUBLEPOST=1446303970][/DOUBLEPOST]@sikidiki се сложувам со тебе, мора да имаш цврст топол к(?)р за да знаеш какво е чувството на цврст к(?)р во уста. Јас секојдневно го практикувам тоа со мојот цврст калабастер кој да не се фалам, без проблем стига до мојата уста.
Чувството е прекрасно и фантастично, дури и вежбам техники за тоа како да го милувам со моите усни и јазик.
Конечно да најдам некој, кој го разбира тоа благородно чувство.
Не, јас сум си задоволен со состојбата, не е ништо грозно. Ти викам, маж подобро пуши од жена, оти жената не знае или пак нема искуство и и треба повеќе дудлање да ја научи техниката.Остави го, има проблем со излегување од плакарот, па си наоѓа утеха.
Нашите сигурно нема да речат овака.![]()
Фала ти за убавите зборови пријателе, спојал ти и аирлија нека е. Ти пожелувам добар орален секс кој благопријатно ќе влијае на твоето психофизичко здравје, а и на здравјето на тој кој ќе ти го пружа прекрасното фелацио.Да, баш така. Ти соблазнувам што можеш сам да си се задоволиш, јас сум бил задоволен од мажи што едноставно преубаво пушат. Преубаво чувство е тоа ти верувам.
Жена сакаше да ми го испуши, ама не и“ успеа. Имам другар бисексуалец, што се жалеше на женското пушење... една нејќе друга се срами, трета се гади.[DOUBLEPOST=1446303897][/DOUBLEPOST]
Да, баш така. Ти соблазнувам што можеш сам да си се задоволиш, јас сум бил задоволен од мажи што едноставно преубаво пушат. Преубаво чувство е тоа ти верувам.[DOUBLEPOST=1446303970][/DOUBLEPOST]
Не, јас сум си задоволен со состојбата, не е ништо грозно. Ти викам, маж подобро пуши од жена, оти жената не знае или пак нема искуство и и треба повеќе дудлање да ја научи техниката.
Па знам што зборувам, и сум пушел и ми го испушиле. Имам другари, се жалат од женските. Некои жени со нивната реакција на форумот го потврдуваат тоа.Најверојатно ни маж не му го испушил туку само му кажувале колку добро пуши.
Што значи ова 13 години?Like 13 godini, dosta se?
Лепото, трол e!![]()
Па знам што зборувам, и сум пушел и ми го испушиле. Имам другари, се жалат од женските. Некои жени со нивната реакција на форумот го потврдуваат тоа.
Доста мажи сакаат deepthroat. Главата на работ на креветот спуштена надолу и го примаш цел.[DOUBLEPOST=1446304934][/DOUBLEPOST]
Што значи ова 13 години?
Право да ти кажам, не те знам али ми зрачиш со таква некоја јебозовна аура у постови, веруем дека имаш доста големо искуство!Se zaigraf jas i ti pa, sakam da mi kazhe kolku iskustvo treba, da znam ushe kolku godini treba da go pusham na gospodinot za da se rachunam u iskusni.
Хехехе, абе девојче. Ти можеби добро пушиш, ама проблемот е следен исто и кај мажите. Жената некогаш глуми дека свршува оти мажот свршил прерано или пак не ја задоволил правилно, оти мажот е себичен, си гледа само тој да сврши. Исто така и жената гледа за своето. Таа не поаѓа од тоа што сака маж. За неа курот е страшен и непријатен. Нејќе да голта и слично.Se zaigraf jas i ti pa, sakam da mi kazhe kolku iskustvo treba, da znam ushe kolku godini treba da go pusham na gospodinot za da se rachunam u iskusni[DOUBLEPOST=1446304993][/DOUBLEPOST]
Pushenje.
Право да ти кажам, не те знам али ми зрачиш со таква некоја јебозовна аура у постови, веруем дека имаш доста големо искуство!
Луси Лу, поправи ме ако грешам.![]()
ДААААААААААА! И мене! Баш напротив како што кажав. Сигурно знае да пуши! Но, мислам дека е малку потешко како жена да бидеш пушач оти едноставно го немаш тоа. Истото важи за женскиот оргазам кој е врв на задоволството а кој за жал многу мажи не успеваат да го достигнат кај една жена.[DOUBLEPOST=1446305293][/DOUBLEPOST]Право да ти кажам, не те знам али ми зрачиш со таква некоја јебозовна аура у постови, веруем дека имаш доста големо искуство!
Луси Лу, поправи ме ако грешам.![]()
Епа редовно искуство е потребно... Важно е најпрвин пенисот да го направиш влажен за добро да лизга до вратот...Se zaigraf jas i ti pa, sakam da mi kazhe kolku iskustvo treba, da znam ushe kolku godini treba da go pusham na gospodinot za da se rachunam u iskusni[DOUBLEPOST=1446304993][/DOUBLEPOST]
Pushenje.