СЕ ЕБЕВ! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Macedalien напиша:
Ја па мислев ти си се тркалал вчера. :pos:
Се тркалав ама не со некоја од форумов...:baeh: .....а баш би сакал да се тркалам со едно преубавко господично....:sekss: :pusk: :sekss: :hump: :love1: мх мх хм што би и напраил !:zlo:

Ebav, ebam i ke ebam ama se se pogoduvat nekoi ubavi picki ne da se falam oti se nogo ama veke mi e skisnato se se isti. Se mladi putki. A sea, sakam da imam eden dobar sex so nekoja postara zena od 30 do 40 godini, ama so dobra gradba na teloto po moznost so golemi zizgi....:pos2:Ako mi najdete nekoja vakva posle toa, ako sum zadovolen ke vi raskazam tuka se do detal. :sekss: jeee :)

30 мислења во канта. Ако не ви е мака џабе да пишувате, продолжете.

Ја не легнав нишо вчера...ама добив БЛОУ ЏОБ,или на нашки свирка ми го правија(извинувам се шо сум вака вулгарен) :) ја да си кажам,или оваа тема не е за тоа???

Утрово рано, еден вид на продолжување на синоќешниот убав момент. Ама утрово вистински, уште не отворени очи... Тоа е убавината да ви преспие девојката дома... мхм... :)

Јас лично не сум многу по ебавањево али обожавам добра масажа после ебавање (а може и масажа место ебавање:))

Вчера вечер ебев ама не ми се огоди многу ебањето, незнам шо беше работата може многу жешко беше

А се рачуна ако не паднало секс бидејки девојката имала менструација па само паднало блоуџоб???
Ако се рачуна еве да удрам една рецка и на оваа тема.
Време недела наутро (после саботно искачање) место Прилеп.
Јееееее

Ајде рецка конечно се прекина сушата,еее уште од лани ме држеше сега е се полесно :sekss: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Пресудете по мојата реакција :aplauz::je::music3:

ako imalo obostrano svrsuvanje, da zaso da ne :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom