СЕ ЕБЕВ! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
GraSakoT напиша:
Nema vrska vo takvi sostojba pocnuvas da gi sakas i drugite ubavi raboti vo zivotot kako na pr. peenjeto na pticite, milozvucnoto duvanje na veterot, ubavata boja na neboto

hehehheheheheehe::pos::
da gi sakas ili da te nerviraat?:pos::pos::pos:

Маринче мори де не ме ставај у незгодна ситуација. Се ми се чини интерпол ќе не грабне заради заведување на малолетници - не заебаај сеа!!!

Стално кога го видувам имево твое на форумов се плашам дан те скинале... Полека - не брзај!!!

divine напиша:
Абе ти кажав јас ... куче што не лае ... затоа кулирај си:pos: :pos: :baeh:

Ајм хепи фор ју... Амин од кога чекав да запре да лае :pop: :se_ molam

Macedalien напиша:
Маринче мори де не ме ставај у незгодна ситуација. Се ми се чини интерпол ќе не грабне заради заведување на малолетници - не заебаај сеа!!!

Стално кога го видувам имево твое на форумов се плашам дан те скинале... Полека - не брзај!!!

аахахахха не се секирај за форумов побезбедна неможам да сум ЛооЛ.. ама богами ак почитам уш малце од муабетине на онај каналон.. хах кошмари ќе иам мухахахха

до тој/таа шо водеше евиденција, нека ми тури и мене една чкртка али подебела :) и нека кажува некој лекови за мамурлук

...ама не се фалам

Аааааа, знам за јадец!
Вие жениве овде на форумот, као фино ви е кога некој ќе се фали, а да раструбам стварно по луѓе дека некоја сум ебел, више пичка у живот нема да видам. Затоа не ви кажуем дека вчера клецкав.
Фак...

Село гори, баба се чешла:pos:
Маце:music3:

ама сеа....секој пат кога го читам маце во топиков...се прашам...дали он или да ли е.........

Пер на Маце и кога кења мерак му се прај!
Е, нееее!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom