СЕ ЕБЕВ! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
StormAngel напиша:
Koj pisuvase tuka onakvi -, vakvi -?

Aj neka mi pise mene nekolku. :D

Демек неколку рецки дека си ебел? Јеееееееееее ај честито, до година повеќе, ова-она:pos: :pos: :wink:
Бејби, да да, ако ти е секојдневие навикната си ... значи не се секирај нема проблем:music3: :pos:

А ти мор Дивне??? Или јок, не биваТ??? Ни посабајлечки ко оња бејбино по не знај ноѕе да прекрсти :):):) ни навешер, ни преку ден, а???

Ееееее, секс ко секс e overrated ама требиТ!

П.С. Ај и мене една-две -!!

divine напиша:
Ма не ... среќни и расположени се оние кои го имаат тоа после година дена пауза на пример :raz: :pos: :pos:

Ma sekogas deluva, videte ja baby samo i se ke vi stane jasno puka od ubavina i energija

Garfield напиша:
А ти мор Дивне??? Или јок, не биваТ??? Ни посабајлечки ко оња бејбино по не знај ноѕе да прекрсти :):):) ни навешер, ни преку ден, а???

Ееееее, секс ко секс e overrated ама требиТ!

П.С. Ај и мене една-две -!!

Куче што не лае ...:pos: :pos: :baeh:

mary_jane напиша:
a kade mozam da se pozalam deka odamna ne sum e***a?:pos::pos::pos:

Nema vrska vo takvi sostojba pocnuvas da gi sakas i drugite ubavi raboti vo zivotot kako na pr. peenjeto na pticite, milozvucnoto duvanje na veterot, ubavata boja na neboto

hehehheheheheehe::pos::

Ја вчера се ебев. Последица (консеквенсис) : очите ми се како на варен зајак оти спиев само три саати. :icon_eek:

lele toj varen zajak ne go spomvi zhiti sve me potsekjat na edna mnogu jebozovna lichnost..(sori sho bev of topik, ama mala sum za da go pram to..:))

Маринче, бааги луѓе си прелажала, а се кладам дека 90% ако не и поеќе од форумов одвај го чека првиот твој пост овде!!!! А и на уште неколку други!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom