СЕ ЕБЕВ! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
КОј рекол под кирија ма. Него кога ја и ти ќе се осушиме од ебење? Ко шо сум сув малкуцка има да ти викнам, срам ќе ме фати после 3 секунди. Арно ама вторио пат. Ѕрцките че ти истаам и убо ќе ти дојТ!

Леле спејс, ко че ми текни на тебе, ми се ебиТ, ми се рикаТ! Ќе ти дојдам викендоФ, да знајШ.

Рано посабајле уште во 5саат:icon_eek: ...и сега според муабетов би требало да бидам расположена и среќна а јас и не сум нешто баш,изгледа ептен беше рано а јас сонлива па ми се видело како сон:raz:

baby напиша:
Рано посабајле уште во 5саат:icon_eek: ...и сега според муабетов би требало да бидам расположена и среќна а јас и не сум нешто баш,изгледа ептен беше рано а јас сонлива па ми се видело како сон:raz:

Ili e toa sto vikas, ili mozebi ne bil dobar seksot :)

baby напиша:

Ма не ... среќни и расположени се оние кои го имаат тоа после година дена пауза на пример :raz: :pos: :pos:

divine напиша:
Ма не ... среќни и расположени се оние кои го имаат тоа после година дена пауза на пример :raz: :pos: :pos:

Даааа бееееееее тоа ќе е, а мене бидејќи ми е секојдневие(так нормална ствар):pos:

baby напиша:
Даааа бееееееее тоа ќе е, а мене бидејќи ми е секојдневие(так нормална ствар):pos:

I, zatoa ne si raspolozena od sabajle :) (stom ti e tak normalna stvar)

Да ти кажам искрено еве некако као да почнав да се орасположувам изгледа сега почна да ми делува

baby напиша:
Да ти кажам искрено еве некако као да почнав да се орасположувам изгледа сега почна да ми делува

E, toa e veke drugo. Ubavo, fino, znaci sega si raspolozena, taka treba :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom