burn84
Говорете Македонски
Па цел живот кријам емоции јарец сум во хороскоп у природа ми е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
TWEETY*** напиша:Sum imala losi momenti koga toa sum go kriela vo mene i sum se ponasala kako se da mi e rozevo.No znam i dobro da se isplacam,veruvajte polesno e da se isplaces ke si olesnis otkolku da go prigusuvas toa vo tebe i eden den ke ekplodiras
NeMiRnA напиша:zar ne e licemerno da glumam pred drugite deka se mi e rozovo ako ne mi e,ne u smisla licemerna za drugite,tuku za sebe.Ova sum jas tuka i kraj,se odnesuvam kako se cuvstvuvam,samo taka se osekam prijatno vo sopstvenata koza,znaci deka ne se sramam sama od sebe i toa sto mi se slucuva.Ne deka ne sum silna licnost ako zaplacam pred drugi,porano bev takva kruta zs tatko mi vojnicki me vospituvase,ama pukna neso u mene e toa bese haos.Covecki e da se place,iako avtomatski mi se uklucuva u takvi momenti nasmevkata ama ne namerno tuku za da se raspolozam i mnogu zboram!Sega pominuvam niz eden takov macen period i go pokazuvam toa stom mi se ukaze sansa,nesakam da tlee u mene(baska dokazale bes i takvi gadni osecai u podocnezinite god bile pricinitel za rak)ako cuvam u sebe se osekam isfrustrirano.Si vikam ke bide se vo red se praznam,probuvam da bidam so luge sto me sfakaat i me razveseluvaat,vozam roleri,placam,go maltretiram drugar mi odnosno go skokotka go provociram za da me skokotka toj za da se smeam.......
Lady Satori напиша:Е сега се наметнува и друга проблематика, зарем луѓето најчесто не се грижат само за тоа да те искористат и да те повредат е сега ако знаат како ти е, тоа можат да го искористат против тебе???