НОВА СПЕЦИЈАЛИЗИРАНА ПРОДАВНИЦА ЗА ПАРФЕМИ ИМА ПОТРЕБА ОД ПЕРСОНАЛ.ПОТРЕБНО Е ПОЗНАВАЊЕ НА ПАРФЕМИТЕ,ОСЕТ ЗА МИРИС И ОСНОВНИ ПОЗНАВАЊА ОД РАБОТА СО КОМПЈУТЕР.
контакт paunovski@deltaaromatik.com.mk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хах абе колку и да имаш осет на мирис мирисни едно 4 5 парфема и после незнам дали ке ги разлукуваш !
И шо за да бидеш продавач на парфеми треба да земеш некој посебен курс за да разликуваш парфеми?
Tip: ако помеѓу мирисања на различни парфеми мирисаш кафе мирисот се неутрализира.
Ете така, ако сакаш да се вработиш, имаш информација повеќе. Хахахаа кој рече дека треба посебен курс? реков само после неколку мириси дека веќе се губи осетот а тоа со кафето не го знаев. фала на информација од сеа па натака за во иднина ке си знам![]()
И шо за да бидеш продавач на парфеми треба да земеш некој посебен курс за да разликуваш парфеми?
Tip: ако помеѓу мирисања на различни парфеми мирисаш кафе мирисот се неутрализира.
Пиши во карактеристики и да се учтиви и љубезни... Инаку баш би сакал да видам машко да се пријави, мислам дека нема мажи во оваа професија.
Другар на брат ми работи во ваква продавница, му иде супер.Пиши во карактеристики и да се учтиви и љубезни... Инаку баш би сакал да видам машко да се пријави, мислам дека нема мажи во оваа професија.
Другар на брат ми работи во ваква продавница, му иде супер.
НОВА СПЕЦИЈАЛИЗИРАНА ПРОДАВНИЦА ЗА ПАРФЕМИ ИМА ПОТРЕБА ОД ПЕРСОНАЛ.ПОТРЕБНО Е ПОЗНАВАЊЕ НА ПАРФЕМИТЕ,ОСЕТ ЗА МИРИС И ОСНОВНИ ПОЗНАВАЊА ОД РАБОТА СО КОМПЈУТЕР.
Пиши во карактеристики и да се учтиви и љубезни... Инаку баш би сакал да видам машко да се пријави, мислам дека нема мажи во оваа професија.