СЕ БАРА ПРОДАВАЧ ИЛИ ПРОДАВАЧКА

• Креатор на темата Креатор на темата Bube5
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 септември 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
НОВА СПЕЦИЈАЛИЗИРАНА ПРОДАВНИЦА ЗА ПАРФЕМИ ИМА ПОТРЕБА ОД ПЕРСОНАЛ.ПОТРЕБНО Е ПОЗНАВАЊЕ НА ПАРФЕМИТЕ,ОСЕТ ЗА МИРИС И ОСНОВНИ ПОЗНАВАЊА ОД РАБОТА СО КОМПЈУТЕР.
контакт paunovski@deltaaromatik.com.mk

Осет за мирис викаш...зарем сите не го имаме тоа? (добро освен Voldemort)

хах абе колку и да имаш осет на мирис мирисни едно 4 5 парфема и после незнам дали ке ги разлукуваш !

хах абе колку и да имаш осет на мирис мирисни едно 4 5 парфема и после незнам дали ке ги разлукуваш !

И шо за да бидеш продавач на парфеми треба да земеш некој посебен курс за да разликуваш парфеми?
Tip: ако помеѓу мирисања на различни парфеми мирисаш кафе мирисот се неутрализира.

И шо за да бидеш продавач на парфеми треба да земеш некој посебен курс за да разликуваш парфеми?
Tip: ако помеѓу мирисања на различни парфеми мирисаш кафе мирисот се неутрализира.

а кој рече дека треба посебен курс? реков само после неколку мириси дека веќе се губи осетот а тоа со кафето не го знаев. фала на информација од сеа па натака за во иднина ке си знам :)

а кој рече дека треба посебен курс? реков само после неколку мириси дека веќе се губи осетот а тоа со кафето не го знаев. фала на информација од сеа па натака за во иднина ке си знам :)
Ете така, ако сакаш да се вработиш, имаш информација повеќе. Хахаха

сите имаат осет за мирис ама не сите разликуваат мириси.од искуство знам дека има луѓе на кои ист парфем ставен во две различни шишиња им мириса различно.

Па на треба курс ама освен разликување на мирисот треба и да ги познаваш парфемите.Да имаш познавања од парфеми и да даваш мислења, да ги советуваш купувачите за што да се одлучат.Да знаеш да продадеш, to look hot too..

Пиши во карактеристики и да се учтиви и љубезни... Инаку баш би сакал да видам машко да се пријави, мислам дека нема мажи во оваа професија.

Пиши во карактеристики и да се учтиви и љубезни... Инаку баш би сакал да видам машко да се пријави, мислам дека нема мажи во оваа професија.

нели сме рамноправни со жените.плус би привлекол повеќе жени за муштерии и според некои статистики околу 200 000 "мажи"

Другар на брат ми работи во ваква продавница, му иде супер.

Другар на брат ми работи во ваква продавница, му иде супер.

Стварно !? Хмммм... чудно не сум забележал јас дека работи машко во парфимерија. Чек да не е од оние на точење !?

НОВА СПЕЦИЈАЛИЗИРАНА ПРОДАВНИЦА ЗА ПАРФЕМИ ИМА ПОТРЕБА ОД ПЕРСОНАЛ.ПОТРЕБНО Е ПОЗНАВАЊЕ НА ПАРФЕМИТЕ,ОСЕТ ЗА МИРИС И ОСНОВНИ ПОЗНАВАЊА ОД РАБОТА СО КОМПЈУТЕР.
контакт paunovski@deltaaromatik.com.mk

Каде се наоѓа? Скопје? Скопски форум е ова? Не важи огласот за цела Македонија ако е поставен овде?!

Во која населба во Скопје?

До која возраст барате?

Плата?

Изгледате несериозно што поставувате ваков оглас.

You still have a chance to redeem your selves!

А вештини: MS Word, Excel, PowerPoint, E-mail & Internet, треба нешто подетално да наведете. Невестата ги знае овие работи, па само прашувам дали на вашите вработени им се потребни вакви „скилс“ :pos:

Бубе информации ни требаат душо, не вака штури огласи, колку да помине од ред.

Ти многу се заинтересира за парфемиве... :pos:

П.С. Што време дојде морало e - mail & internet да се знаело :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom