...Се бара нов аватар-предлог за членовите тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Ljupco
  • Време на започнување Време на започнување
А што би сакале? Зошто имам еден куп мажи :) а гледам никој од вас нема за аватар такво нешто
f_48931179e55m_a0aa614.jpg
f_mazileto2m_148b7bc.jpg
f_uuu014uam_90d42a0.jpg

ете и за девојките нешто :)
f_20070406145m_259fa43.jpg
f_nudo4sim_f793556.jpg

се надевам погодив

@zafrknata: види, овие слики што ги предлагаш за аватари, можеби некој маж би ги ставил за свој аватар, но тој маж ќе да ќе биде од оние посебни видови на мажи.
Will & Grace гледаш?

Зафркната,сликиците ти се супер...ама мислам дека поголемиот број од машката популација на форумов не би одбрале баш ваков аватар...:smir:

може ли за мене некој аватар плиЗ

za mene nekoj horor, strasno, vampiri, duhovi, cudovista, narkosi :D
fala odnapred

@zafrknata: види, овие слики што ги предлагаш за аватари, можеби некој маж би ги ставил за свој аватар, но тој маж ќе да ќе биде од оние посебни видови на мажи.
Will & Grace гледаш?
Значи ние девојките сме лезбејки?:helou: Ете ејсид има баш убав аватар а да е со машко. Значи ли то дека ејсид е.... ОМГ

Will & Grace гледаш?

:oftopic:
види го мојот нов аватар нели е најубав признај дека е добар и не сум од оние Will i Grase да не ти докажувам :chill:

он:
zafrknata фала :pipi:

Абе добро... не секој маж би се осудил да става такви аватари (=

:oftopic:
види го мојот нов аватар нели е најубав признај дека е добар и не сум од оние Will i Grase да не ти докажувам :chill:

он:
zafrknata фала :pipi:

ОК Генерализирав, повеќето мажи мислам, би се сложиле со мене.
Секако не мора аватарот да е показател на било какви афинитети.
Твојот аватар јас никогаш не би го ставил, но тука се работи за личен избор. Можеби ни ти никогаш не би си ставил ник составен од цифри.
Инаку, нема везе и да си gay не знам зошто тоа би представувало проблем во случајов, не е тоа ништо страшно.

Абе добро... не секој маж би се осудил да става такви аватари (=
А твојот пак, не изгледа геј? Алооо нема врска то шо го викате. Дивајн, Форчн, Скул и редом друуууги имат со женски нели? И нивните слики се геј?! Епа можиме така и ние, точка :)
еве еден од мене :)
Crazy_by_muchlikefalling.png

:pos2: :pos2: :pos2:
1. Многу од последниве наши постови ќе ги брише! (немаат предлог аватар)
2. Сликите што за машки ги предложи zafrknata, на хомофобиците ќе им бидат навредливи, можеби и вулгарни (и тоа ќе го брише)
3. Се ќе брише (изгледа)

Затоа да припазиме малку, па ве молам од сега па натаму, само конструктивни постови со барем еден предлог аватар (ненавредлив за никој).
А да читниш погоре кој почна со муабетов? :pipi:

1. Постови без предлог со аватар ќе бришам.
2. Навредливи постови и вулгарни слики ќе бришам.
3. Ма ќе бришам се` што не се бара на културен начин во воведот.

1. Многу од последниве наши постови ќе ги брише! (немаат предлог аватар)
2. Сликите што за машки ги предложи zafrknata, на хомофобиците ќе им бидат навредливи, можеби и вулгарни (и тоа ќе го брише)
3. Се ќе брише (изгледа)

Затоа да припазиме малку, па ве молам од сега па натаму, само конструктивни постови со барем еден предлог аватар (ненавредлив за никој).

Овој мој пост воедно представува своевидна самокритика, бидејќи (ете признавам) и јас бев тој чии што несоодветни постови треба да се бришат.

Благодарам за разбирањето.
...до следниот пат, ваш 1307

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom