...Се бара нов аватар-предлог за членовите тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Ljupco
  • Време на започнување Време на започнување
Martin$ ne ti se gledaat slikite.. A inace za mene nekoj predlog imate? :S

girlll напиша:
Martin$ ne ti se gledaat slikite.. A inace za mene nekoj predlog imate? :S
1. Смени потписот брзо да не ти викет :) хехе за твое добро е немој да мислиш дека ти се дерам :)
2. Како бе не ми се гледат сликитеее :cry: Кај мене се гледаат...
3. Еве ти предлог оТ мене :)
7752.jpg
auuuu сега видов грда била многу чекај друга ќе ти дам :)

Патем најдов за Мацедалиен една..љољ :)

Attachments

• thering534113.gif
    thering534113.gif
    261,4 KB · Прегледи: 228
Jukka.. Abe dobro ja horor sum cela.. Ama ne do TOLKU horor :D:D:D Sepak thx :cuci:

...bravo Martin$...car si so avatarive ...nedozvoluesh da chekaat mnogu curive...taka treba...ajde site mushki drugi davajte avatari za cirive sto baraat i obratno...zasto taka ke mislat deka im se pushtate..a toa e dobro za vashiot imidz forumski de...paznja si e paznja...nekoj znae da go ceni toj gest...:smir:

ps.Brate Martin$...aj naprai edna revizija ziti sve , da ne sluchajno ostana nekoja cura bez ponuden avatar ...aj ziti sve ti si "car-avatar"...:helou:

A za mene uste nekoe idej4e? :D

girlll напиша:
A za mene uste nekoe idej4e? :D

...eve ti zlato malecko si ti...nema da ti se dopadne znam ali eve vaka neka bide...i nemoj da si me brkala od bar sluchajno zastoooo...hahahaaaaa

ps.stegni toa kelnerite tamu u bar mnogu se rashetale neshto po drugi barovi...:pos2:

Вашиот фајл од 70.1 KB бајти го надминува лимитот од 43.9 KB бајти за овој тип на податоци.

Nemozam da si go staam :-<
Ne e moj stil ama slatko e ali jbg ne mi go prima ofa :-<

girlll напиша:
Вашиот фајл од 70.1 KB бајти го надминува лимитот од 43.9 KB бајти за овој тип на податоци.

Nemozam da si go staam :-<
Ne e moj stil ama slatko e ali jbg ne mi go prima ofa :-<

...aj de momci majstori za fajliranje pomagajte na curava...ja ne se razbiram toa...ajde sea junaci da ve vidam...

Имате нешто и за мене? :)

eve pocestete se :kez:

Attachments

• ariel.jpg
    ariel.jpg
    11,2 KB · Прегледи: 189
ајде сега за мене некој аватар :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom