...Се бара нов аватар-предлог за членовите тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Ljupco
  • Време на започнување Време на започнување
Mar Mar Уствари мојш и ова поубо е сега на него налетв по долга истрага :)
mar%20mar.jpg

Ај некој нека предложи аватар за мене!!!! Ги мењавам како ненормален, не знам кој да го стаам! Ај помош!

еве еден предлог од мене. кој сака нека го искористи!

Eve za Mary Jane :)
2002529363942444254_rs.jpg

za "Rusinov" nad mene (gleam mnogo e po sport) :)
2002023791934685852_rs.jpg

Vlatko_Rusin напиша:
Ај некој нека предложи аватар за мене!!!! Ги мењавам како ненормален, не знам кој да го стаам! Ај помош!

еве еден предлог од мене. кој сака нека го искористи!

... eve ti eden em fudbalski em gavolski em smajli e...

leandra напиша:
:pos2: :pos2: си ме изнасмеал од сабајле,незнаев дека до толку во подсвеста сум ти влегла:pos2: почна и теми да измислуваш за мене.
Добар аватар,но не го менувам мојот,фала сепак.
И да бидам во врска со темава еве за тебе еден од мене:smir:

...:pos2: :pos2: :pos2: ...pero brate...ne sum ja...koj Pero bre...???...:pos2: :pos2: :pos2:

...vo podsvesta ne si mi vlegla...poshto ne sum ni svesen deka postoish de...ne sum te zapoznal lichno i personalno taka da mozda so tvoite postovi si mi vlegla u mislite malce i toa e dovolno...inache ja ne gi chitam site tvoi postovi kao sto imash zelba da gi brishesh ti moite (pa verovatno i gi chitash site do eden)...a inache ja ako sakam mozam i pesna da napisham za nekoja cura pa da i ja posvetam direkt na tema pred site-direktno de spontano i iskreno...e toa e mojot stil taka da ne se sekiraj...ke bide de...

...eve eden za shitkachite na mobilni telefonchinja...:pos2:

МАР МАР напиша:
ај за мене некој предлог :mutava:

...eve ti ohridzanche satko za tebe eden a bashka i lichi na tebe...malce de ne mnogu...ustvari neznam...samo ziti sve nemoj i ti da mislish deka ti se pushtam- sto sum ti ponudil-poklonil avatar...mada stoznam...ne te znam...nema veze...batali me...poveleeteeeeeeee...avatarius ...se nadevam dka ke ti se dopadne...:back:

едит оф топик
ВампиркаТА(женско сум)
така да да видам нешто интересно :)

aj za mene predlog se nadevam deka ke najdete

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom