...Се бара нов аватар-предлог за членовите тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Ljupco
  • Време на започнување Време на започнување
Crazy P0Y0L напиша:

...:pos2: :pos2: :pos2:

...ovoj ke mu odgovara na Bushaviot...ako ne se lazam i go imashe ednashka ...kako i da e eve i za nego...me podseka na ova...

...za martin Dolarski...za biznisot da ide bolje trba poshtovanje pred se ili strahoposhtovanje od strana na komintenkite...:vozbud:

kpbKENGUR напиша:
тешко дека ќе успее. гугл олвеис в`ркс. + има тема со катаљарда аватари.
знаеш зашто нема? затоа што кога ќе сакаш да го смениш ти аватарот, ќе се пријавиш овде, така? и ќе побараш совети и сл. и ќе се најде некој "паметен" и ќе те навреди со аватарот што ќе го постави за тебе и тука ќе настане препуцавање. бар јас така ја гледам иднината на темава.
а и аватар не е којзнае колку битна работа за тумачење и одлука од комисија па мора просечна оценка од 10 форумџии да биде 8,5 и сл.

...ma ne mi beshe idejata za da bara nekoj avatar i da dobie..nego onaka samo neshto sto me podseka na nekogo...radi smeeenje vishe...seir de...mema veze, za ona si u pravo moz da se desi ,obichno se deshava da ima navredlivi avatari za nekogo i na drugi forumi imashe pojavi od takov tip ali znaesh ona koa ke najdesh nekoj ushte posmeshen i ke vratish so avatar e toa e vishe cirkus adrija:tv: ...samo ne bi trebalo da ima vreganje...ili ljutenje neshto...stoznam ako ide u toj pravec temata neka se zatvori ....mislam ja nikogo i posebno ne poznavam za da bi dal nekoj navredliv avatar neshto taka...barem ja ne namam namera nikakva, chisto onaka za opsht seir na forumdziite neka bide...

Ако отиде темата во погрешен правец, лично јас ќе ја затворам. Нема потреба за прогнози за тоа каква ќе биде или нема да биде. Чим не е заклучена-отворена е за дискусии.

Се извинувам за оф-топикот, продолжете си.:coolpush:

...ovoj neka bide??? zaaaaaaaaaa....aj za Stevica MC...:tv:

Скулгрл напиша:
Ако отиде темата во погрешен правец, лично јас ќе ја затворам. Нема потреба за прогнози за тоа каква ќе биде или нема да биде. Чим не е заклучена-отворена е за дискусии.

Се извинувам за оф-топикот, продолжете си.:coolpush:

...epa blagodarime najsimpatichna , bivsha komshike moja...:tv:

...eve ti eden poshto si u faza - "dvofazna" ili sto bi se reklo u Ljubov si go gusha...:tv: ...se nadevam deka ke ti se dopadne...

ај за мене некој предлог :mutava:

Eve ti Mar Mar :)

Ак сакаш ак не здравје ... хехе :)

Ljupco напиша:
...neshto mi dade inspiracija , vo vrska za temava na seir de , da bide jasno...povelete vashite predlozi za avatar za chlenovite na forumov , vo sluchaj ako se reshat da go smenat postoechkiot... :)))

...za Leandra...:tv:

:pos2: :pos2: си ме изнасмеал од сабајле,незнаев дека до толку во подсвеста сум ти влегла:pos2: почна и теми да измислуваш за мене.
Добар аватар,но не го менувам мојот,фала сепак.
И да бидам во врска со темава еве за тебе еден од мене:smir:

МАР МАР напиша:
а шо пишит?
Mar Mar is a beauty..:) ne neznam samo to taka go najdov :nesvest: Tamo kaj so go najdov kako tekst pisese "mar mar is in trouble" Еве ти слично на твоето :)
shoes.gif

оуу тенк јуу... си го ставив ова... засега :)

а овааај..смее да се побара аватар,као и за мене на пример,или не е темата за тоа ? :wink: ::smir:

black%20rose%205-1.jpg
ИЛИ
Black%20Rose.jpg
За Black Rose

aj дајте предлог за мене

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom