yin yang
Who, me?
- Член од
- 24 април 2005
- Мислења
- 1.621
- Поени од реакции
- 32
GUSAR-VMRO напиша:.............................
Да не се повторувам, имаш објаснување на сето тоа во предходните мои постови.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
GUSAR-VMRO напиша:.............................
intel напиша:Една голема работа што ја направи СДСМ за Македонија:
-Им застана на пат заедно со Трајковски (Ахмети отворено барем кажа дека Љубчо му го нудел тоа) на оние кои сакаа физички да ја поделат и кои владееа користејќи еден уште пострашен метод од прокомунистичкиот Венера е владеење држејќи го народот под воена психоза, и во исто време продавање на стратешки објекти како Телеком, Окта итн притоа остварувајќи дебели профити додека гинеа војници и полицајци.
Lavot напиша:па нема потреба оваа влада да ја дели Македонија
ЦЕЛА ЌЕ МУ ЈА ДАДЕ НА Албанците
ама ако залажувајте се сдсОВЦИ, дури можете,
Има надеж за Македонија
Само еден услов - оваа влада да не се појави повеќе на политичката сцена.
yin yang напиша:Сакаш ти или не во Македонија има над 30% Албанско население. И што предлагаш како решение освен соживот?
Garfield напиша:Реални 18.7%, на папри 23.2 % според завод за статистика.
Благодарам, освен ако не ги броиш и ромите, турците и мак. муслиманите како албанци.
Serdarot напиша:имам јас предлог...
сите на кои кирца и рест мафија им дадоја пасоши да ги вратат!
тогаш ќе останите 10 %... и ако тие шо се пошиптарија се вратат кај шо им се корењата, тогаш уште помалце...
Serdarot напиша:знаеш која е разликата меѓу мојот аватар и картите на „велика албанија„, „велика сербиа„ или велика букарија?
yin yang напиша:Garfield напиша:Реални 18.7%, на папри 23.2 % според завод за статистика.
Благодарам, освен ако не ги броиш и ромите, турците и мак. муслиманите како албанци.
Променувам изјава:
22,9% се Албанско население и живеат со нас, сакале или не.
А податоците од завод за статистика не се реални?
yin yang напиша:Serdarot напиша:знаеш која е разликата меѓу мојот аватар и картите на „велика албанија„, „велика сербиа„ или велика букарија?
Нема разлика. И едните и другите се сугерирања за промена на постоечки граници.
јас никаде никогаш не сум изјавил дека имам територијални претензии кон Грција или Бугарија
за разлика од МНОГУ други, живеам во реалноста...
yin yang напиша:ABC напиша:yin yang напиша:ABC напиша:SDSM&Co. gi "stopi" tenkovite T-55 shto predhodno dobro gi "popravi" so delovi kupeni od Mile Dragic.Se zboruva deka niz svetskite topilnici ne primale neispravni tenkovi pa taka moralo tie najprvin dobro da se "popravat" pa potoa da se "topat".
Eve mal prilog za toa:
Низ опозициските кулоари се шпекулира дека 1,5 милион евра биле искористени за доградба на зградата на СДСМ на Водно. Наводно, тие пари биле од зделките што Бучковски ги правел кога набавувал резервни делови за тенковите „Т-55“, преку Драгиќ.
Тенковите беа земени од страна на ВМРО, иако имаше препораки од НАТО дека ке биде скапо да се земат и да се уништат. Потоа со одлука на влада (кога премиер беше Георгиевски), тенковите беа поправени.
И биди свесен дека ова е јавен медиум и со тоа автоматски шпекулациите се претвораат во изјави.
Дали стоиш зад изјавата?
Pa i izjavata shto vi ja "prenesov" e samo del od eden javen medium koj ja napisha i ja pushti vo javnost.Dokolku sakate da bidete sigurni vo toa citajte ovde:
http://www.vreme.com.mk/vest.aspx?id=31220
На линкот нема ништо за тоа дека:
“Низ опозициските кулоари се шпекулира дека 1,5 милион евра биле искористени за доградба на зградата на СДСМ на Водно. Наводно, тие пари биле од зделките што Бучковски ги правел кога набавувал резервни делови за тенковите „Т-55“, преку Драгиќ.“
Serdarot напиша:yin yang напиша:Serdarot напиша:знаеш која е разликата меѓу мојот аватар и картите на „велика албанија„, „велика сербиа„ или велика букарија?
Нема разлика. И едните и другите се сугерирања за промена на постоечки граници.
изгледа си спора денес... или премногу во крвта ви влегва то сдс-овското искривување на вистината и фактите?
нишо граници, драга моја, МУТАВА и ГЛУПАВА да беше, ќе прочиташе ЈАСНО И ГЛАСНО
јас никаде никогаш не сум изјавил дека имам територијални претензии кон Грција или Бугарија
за разлика од МНОГУ други, живеам во реалноста...
ќе ти објаснам:
некој викет „немат Македонија„
јас велам: ИМА, од памтивек имало, има, и сум прилично сигурен дека ќе ја има... до крајот на светот...
да не ја крени некој да ја однеси некаде?
страшна работа...
вие поголеми чуваши од букарите бе, шо каиши ви го стегат вас умот :lud:
и објасни зошо така ефтино пробаш да поттуриш дезинформација „30 % Албанци во РМ?„ ?????????????????
тоа ти е посакувана бројка, или само си плаена за то?
мхм...