СДСМ - ШО НАПРАВИ ЗА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

• Креатор на темата Креатор на темата Serdarot
  • Време на започнување Време на започнување
humanoid напиша:
Епа вака:

Колку ни е напредната економијата?
Колку нови фабрики се отворени?
Колку стари фабрики се рестартирани?
Каква ни е меѓународната дипломатија?
(кога ќе ми текне дека Бране не беше на официјалниот ручек во ООН, секогаш ми текнува дека тој човек сеуште има страв од летање со авион)
Каква е состојбата со платите и колкав дел од луѓето земаат редовна плата? Колкави се платите?
Разликите во трговската размена? Знаеме дека е катастофална за нас. Но објасни ја.
Земјоделството?
Туризмот?
Куповната моќ?
Што е со менувањето на учебниците и историјата?
Што е со изградбата на спомениците на боците од ОНА или АНА?

Епа вака:

Во природата на сите прашања стои само еден одговор:

3,14

Гласајте за Пи

smiley_272.gif

Се измори, јинг јанг,а?
:pos: :pos: :pos:
Ти снемаа одговори за обиколување и манипулирање, па се повика на стариот добар ПИ. Сврти едно крукче и измери периметар и плоштина на сопствените постови на радиус од 5-6 страни на темава. не ти помага тука ПИ, душо.
Држи се до симболиката на твојот ник и држи рамнотежа. Балансирај, ектремноста гледаш што ти направи - те премери и ти ги помножи грешките! :)

мени, мене, текел уфарсин

те мереја, те измерија, те најдоа лесен (лесна)

темава не води никаде гледам

за жал, свеста на човештвото е засега на едно такво (вако) ниво

иначе, јинг, не се деградирај сама себеси

не да не си вредна колку буќќко и брануле, иста си

ко ист да ве праел...

Знаеш како го викаат Бранко Црвенковски во Јапонија? НаКиро Куро!
Така да .....може и ист ги правел. Тоа што Киро заебал - Бранко доебал. :D :D :D

ПИ држи баланс уште пред јас и да бидам во на татко ми мадинњата.

А не можам јас вака, мала и небитна да „надвладеам“ глупави прашања кои се повторуваат бесконечно :)

3,14 X oko = MKD , ocigledno utka , aj da probame so Phi ( 1.6180339887) X pamet =
anifspco.gif
mi lici na izlezna pateka za treta kosmicka brzina !!!!

A za ona madinjata ic ne se brigaj , taka bilo i pred voopsto takvo nesto da postoi, a ke bide i zilion godini od koga poslednoto ke se zaboravi !!!!!

yin yang напиша:

А не можам јас вака, мала и небитна да „надвладеам“ глупави прашања кои се повторуваат бесконечно :)

па не мора да ги надвладееш, одговори ги

другарче напиша:
yin yang напиша:

па не мора да ги надвладееш, одговори ги

А не можам јас вака, мала и небитна да „надвладеам“ глупави прашања кои се повторуваат бесконечно .

глупа се правиш на сила yin yang или од флодирање на форуми заборавиш што каде си напишала. humanoid ти постави прашања кои ги немаш одговорено како на пример колку нови фабрики се отворени... никаде не видов за тоа да збориш

другарче напиша:
глупа се правиш на сила yin yang или од флодирање на форуми заборавиш што каде си напишала. humanoid ти постави прашања кои ги немаш одговорено како на пример колку нови фабрики се отворени... никаде не видов за тоа да збориш

Флодирам. Глупа сум.

Криминалот во Македонија - закана за регионот

Во извештајот во делот за Македонија се вели дека - главните економски криминални активности се измами во јавни набавки, предизвикување стечај, измами при приватизација и затајување на ДДВ.

Европската комисија и Советот на Европа немаат детални проценки за штетата од овој вид криминал, но според нив таа би можела да се изрази во стотици милиони евра.

Според извештајот, Владата сеуште не ги применува инструментите за борба против овој вид криминал, како што е конфискација на нелегално заработен профит.

----------------

ц ц ц ц
И овие од ЕК и Советот на Европа значи...
Прави нацисти

yin yang напиша:
Флодирам. Глупа сум.

Ne da flodirassssss, ne da si glupaaaa!!!! Prosto te zalam! I znaes sto dojdov do zaklucok? Porano vi davavme na vas komunjarite Zolti i crveni kartoni, a od sega SINI ke vi davame-DA SE LECITE!

Poshtarot ke vi gi nosi doma,samo treba tocna adresa da dadete.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom