Scream Music Festival Vol.2 @ Метрополис Арена - 18.02.2012

• Креатор на темата Alexander Nevsky
  • Време на започнување
Г

Грејвдигер

Гостин
Сеа видов... ме нема таму. Знам една женска ме сликаше на 2-3 пути, се надевам ќе ги најдам сликите хаха
Па само од артистиве има слики, можно е да има и уште една галерија од публиката... или на некој од другите портали да излезе во текот на денов. :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Сеа видов... ме нема таму. Знам една женска ме сликаше на 2-3 пути, се надевам ќе ги најдам сликите хаха
Мммм.... тоа значи дека си убав :pos:
Барај по забавниве сајтови КадеВечер, ЗаЗабава... уствари коа спомна девојка, ако била малку постара можно е да те има на www.plagij.at
A ако била некоја ситна, тогаш чекај да излезе новиот број на Playboy :)
Mnoogoo исто имаат девојка фотограф :)
Свет исто...
Овој фестивал после подолго време не фотографираф така да не можам да ти кажам точно.

Уствари тоа што не фотографирав ми дојде ТоБ, се изжуркав на раат :)

Енивејз, ТоБ фотографииве тука http://kajgana.com/scream-music-festival-niz-fotografii

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Мммм.... тоа значи дека си убав :pos:
Барај по забавниве сајтови КадеВечер, ЗаЗабава... уствари коа спомна девојка, ако била малку постара можно е да те има на www.plagij.at
A ако била некоја ситна, тогаш чекај да излезе новиот број на Playboy :)
Mnoogoo исто имаат девојка фотограф :)
Свет исто...
Овој фестивал после подолго време не фотографираф така да не можам да ти кажам точно.

Уствари тоа што не фотографирав ми дојде ТоБ, се изжуркав на раат :)

Енивејз, ТоБ фотографииве тука http://kajgana.com/scream-music-festival-niz-fotografii
Заебавај ме ти, ако хаха.

Не беше од plagij.at. А добра идеја за кадевечер и забава :) За плејбој не бев гол, иако ми паѓаа пантолоМите :)

M

Moon Child

Гостин
Ајде јас да кажам впечатоци:)
Санаториум - Многу малку свиреа, дури мислам дека најмалку од сите, а јас за нив отидов. Плус не ги свиреа Санаториум и Секој ден :( А колку сакав Санаториум да ја слушам во живо:( Како и да е, вратот таму си го оставив :pos:

Електрични оргазам - Буквално ќе заспиев, седнав на тие оградите и седев таму повеќето време додека свиреа они. И стварно веќе многу почнав да се курчам заради екс ју бендови, значи аман луѓе, остаревте, досадни сте веќе, знаеме дека идете овде за да соберете пари додека сеуште можете. Се прашувам дали имаат и по другиве екс ју земји концерти, или само нас не најдоа прости па ни ги збираат парите.

Ареа - Јас не ги сакам нешто многу, пошто ми се досадни, сите песни им се во тој ритам, ама Ружица дека има глас, има(y) Направија атмосфера повеќе затоа што сите им ги знаеме песните, и нормално поинтересно е така:)

Ласт Експедишн - :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

За Нехатив си отидовме за да го фатиме возот кој бил укинат :mad:

И за крај морам да кажам некои работи. Како е можно да нема никаде осветленост? Тротоарите неисчистени едно 2-3 пати бев на работ да скршам нога :mad: И тоа смрдената железничка цела на мермер, измрзнав, се расплакав од што ми студеше не ни отворија ни чекална, мрзневме на скалите. И врвот на железничката беше кофа поставена на средина, пошто одозгора капе :tapp:

Се на се ТоБ што би рекол Тончи :) Па и таму се најдовме со една моја другарка и дечко и, така да, не бевме сами(y)

Г

Грејвдигер

Гостин
Во оваа прилика сакам да ја поздравам женцката со Hammerfall маицата! :pipi: :)

Член од
30 јуни 2008
Мислења
474
Поени од реакции
152
Електрични оргазам - Буквално ќе заспиев, седнав на тие оградите и седев таму повеќето време додека свиреа они. И стварно веќе многу почнав да се курчам заради екс ју бендови, значи аман луѓе, остаревте, досадни сте веќе, знаеме дека идете овде за да соберете пари додека сеуште можете. Се прашувам дали имаат и по другиве екс ју земји концерти, или само нас не најдоа прости па ни ги збираат парите.
Види вака, ЕО имаат поприлично добар материјал, на пример Одело, Лептир, Алабама, Поdjимо, Подстанар, Сам, Девојке, Бомба, Доколица... после имаш: Златни Папагај, крокодили долазе, ви... Tака што проблемот е во тоа што таа ера на ЕО е брзо заборавена се се случило многу брзо. Tој нови вал и периодот на лсд-то биле единствената светла точка во ЕО, со третиот албум веќе стануваат ужас. :)

M

Moon Child

Гостин
Види вака, ЕО имаат поприлично добар материјал, на пример Одело, Лептир, Алабама, Поdjимо, Подстанар, Сам, Девојке, Бомба, Доколица... после имаш: Златни Папагај, крокодили долазе, ви... Tака што проблемот е во тоа што таа ера на ЕО е брзо заборавена се се случило многу брзо. Tој нови вал и периодот на лсд-то биле единствената светла точка во ЕО, со третиот албум веќе стануваат ужас. :)
Знам дека имаат, имаат и многу други екс Ју бендови, кои јас ги почитувам и сум ги слушала, али искрено, ја отекоа веќе. Ама стварно ја отекоа, до тој степен што несакам повеќе ни да ги слушам по дома. Чист пример, Рибља Чорба ги слушам откога знам за себе, денес не ги можам повеќе, пошто ја претераа, секоја недела се во Скопје или низ Македонија. Исто и Бјело Дугме, и тоа секогаш е за последен пат. Стварно се прашувам дали си прават такви турнеи и низ Словенија, Босна, Црна Гора...

Член од
16 март 2009
Мислења
187
Поени од реакции
76
давајтее клиповииии од шефе и кељав дабар :((((( СОЛ СЕ НАПРАИВМЕ

Kajgana Shop

На врв Bottom