Сателитскa антена

• Креатор на темата Креатор на темата mishko
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво на сите! имам едно прашање: веќе користам шеринг и ме интересира дали можам да го поделам со некој друг ако јас направам своја f линија и c линија за пријателот, шерингот што го добивам нема reshare

здраво , ме интересира дали некој може да ми каже некој што продава комлетни решенија dreambox,antena ?

Hugar ако си клиент само ако гледаш од некој не можеш да рамениш со некој и тој да гледа тоа се однесува само за оние што имат сервер , аима многу што продават ресивери цената на 500 с е некаде 4200 ден или 800 хд клон е 240 евра подобро да земеш некој хд ресивер и да го решиш проблемот за подолго време.

800 хд клон -добро,ама со GEMINI или со NABILO ? од практична страна кој е подобар,во продажба се наоѓаат двете варијанти.

pozdrav za site a posebno za sasemkd

--- надополнето ---

baram pomos ne gledam nisto ako ima nekoj da mi pomaga za linija C:

iam internet od telekabel i imam cardsharing u posledno vreme posebno prikvecer ili mi seckaat programite ili pa ic ne gi otvorа a sabajlecki se e ok a deckoto sto mi dava cardsharing mi vika deka problemot e vo telekabel. ima li nekoj drug vakov problem?

Не знам каде да прашам па ќе пишам тука. Што може да го спречи доводот на интернет до рутерот за сателитската? Значи интернетот си функционира најнормално но сателитската многу кочи, дури на моменти и воопшто не се пушта. Што е проблемот?

Не е до кабелот. Имаш многу интернет потрошено па ти е намален сообраќајот, ако е тоа пази колку трошиш. Добра ти конекцијата тогаш е до тој што ти пушта, ако е до него веднаш откачи го.

iam internet od telekabel i imam cardsharing u posledno vreme posebno prikvecer ili mi seckaat programite ili pa ic ne gi otvorа a sabajlecki se e ok a deckoto sto mi dava cardsharing mi vika deka problemot e vo telekabel. ima li nekoj drug vakov problem?

До тој е што ти дава шаринг нека не прави филмови дека до телекабел бил проблемот преоптерен сервер нормална работа коцење ова она..

До тој е што ти дава шаринг нека не прави филмови дека до телекабел бил проблемот преоптерен сервер нормална работа коцење ова она..

Точно, во право е 123.. , многу веројатно е дека е дотој што ти дава шеринг. Прашај го само кој си по ред на loop?

Поздрав до сите на форумов!Имам едно прашање до луѓево со сателитски.Ми помина шерингот па ме интересира дали некој нуди добар шеринг.Претходниот кој го имав беше премногу лош.Скај програмите не можев воопшто и да ги гледам.Доколку некој нуди шеринг нека ми пише порака.Заинтересиран сум за земање.Поздрав и секое добро

pozdrav pomoc ako neko zna sa kojom program se moze da se pravi c i f linja koji program je to .pozzz

prijatelce ne mi e jasno imas upatstvo so sliki kako se pravi so ne ti e jasno sega? koj del
eve go upatstvoto nskolku strani ponazat
http://forum.kajgana.com/showthread.php?38187-Сателитскa-антена/page3
so tottal comander vleguvas vo dreamboxot i sam si gi kreiras liniite vo cccam.cfg ako ne ti go dava cccam.cfg ke si simnes od dreambox cccam.config normalno i cccam 1.2.1 ili bilo koja postara verzija da bide complete i teraj si rabota.

sase brat opravi li go pcto daj pomogni da vidam kako se spravuvas so sharingot ako sakas ajde molim te pomagaj mene ovoa ne mi e jasno so i kako se pravi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom