Сатанизам

• Креатор на темата Креатор на темата BornInHell
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Аииии :pos: Верувај дека никој не е против тебе, овие шо ги гледаш на темава само сеири фаќаат, нормално вклучувајќи ме и мене :pos:

мислиш јас не си пукам сеир што ги гледам другиве како се настроени за карање??? хахахах:pos2:

мислиш јас не си пукам сеир што ги гледам другиве како се настроени за карање??? хахахах:pos2:
Не се настроени кон карање. Настроени се кон реметење психопати. :toe:

а иначе кој сака да знае за сатанизмот... нека отвори Google нека си пише The Satanic Bible од Anton LaVey и нека чита(доколку има такви)

а иначе кој сака да знае за сатанизмот... нека отвори Google нека си пише The Satanic Bible од Anton LaVey и нека чита(доколку има такви)
Има. Еве, сеа гасам Еуро2008 и читам за Сатаната :pos2:

Aј напрај го тестов и кажи за во кој пеколен круг си за да ти поверуваме КЛИК ТУКА разбираш англиски нели?

п.с баш ме копка дали си лезбо :drk:

паметно од твоја страна :pos2:
Wewe, ме заеба.

Може да ја затвориме крајно идиотската тема и да отвориме нова во подфорумот Здравје, на која ќе се дискутира за негативните влијанија на оловото врз церебралниот систем кај младите велешанки?

може... и таму ке имам доста зборови за да изнапишам :vozbud:

Иначе Apokalipto... не сум.. жалам ако те разочарав

Темава е отворена со цел да си ги искажете своите мислења,пофалби и критики за сатанизмот... Што СЕ знаете за сатанизмот... дали сте ЗА или ПРОТИВ сатанизмот и зошто? чекам ваши мислења :vozbud:

Jaс сакам твое мислење у врска со ова.

:pos2:Abe ti od veles si te znam koja si 100 % siguren sum:pos2::pos2::pos2:prvato zensko vo veles satanist

мое мислење... хмм не сум сатаниста... (иако сите мислевте дека сум) атеист сум... и да... мое мислење за сатанизмот е.. па ок луге секој си има право да си верува во што сака... има луге кои му се верни на сатаната и го сметаат како нивни господар... немам ништо против таквите... но немам ништо против и верниците на Господ... сепак су неутрална.. (атеист)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom