Сатанизам

• Креатор на темата Креатор на темата BornInHell
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aj ke go pozdravam odi leci se treba ti da se le4is ne si arna 4era se za4leni sea ke siris tuka gluposti odi imas drugi forumi ne tuka

Бај д Веј!
денес сум зачленета.... немам потреба да се лечам... и не ширам никакви глупости!!! темата е САТАНИЗАМ и све сто знаете за него!
со задоволство те ставам на IGNORE!!!

Некој е многу лошо настроен и расположен.јас бегам со време

ако мислиш на мене... грешиш...
бас сум ок расположена... само никој не приметува дека им реметам расположение :pos2:
иначе оние што ме знаат како на пример (Unholy) знаат дека во суштина таква сум си цел живот... на кој му смета... слободно нека ја одбегне темава :smir:

бас сум ок расположена... само никој не приметува дека им реметам расположение :pos2:
иначе оние што ме знаат како на пример (Unholy) знаат дека во суштина таква сум си цел живот... на кој му смета... слободно нека ја одбегне темава :smir:
кој си ја има мувата на капата си ја ишка.
јас не спомнав имиња зашто мислиш дека пишав за тебе?!

ako me stavis na ignore ja ke zemam ke se ubijam sea,a temata ti e grev i ne i e mestoto tuka a so vikas ne siris nikakvi gluposti togas vrati se malce po nazad i pro4itaj so si napisala ubavo pa razmisli malce tuku nemas mozok so ke mislis BTW IMA DECA NA FORUMOV OSOBENO NA Чек дис аут!

зашо знам дека предизвикав револт со темава кај мн фаци на форумов и знам дека сите се против мене... но како и да е...
ај донт гив а фак:vozbud:

WELCOME IN THE CLUB!!!:pos2:

Уелкам ТУ д клаб. Е сега...ако толку сакаш да регрутираш сатанистчиња
барем претстави го сатанизмот, кажи за што се работи, во што се верува... Ај, културно само. :)

Зашто се појавуваат вакви фаци на форумов....невероватна работа еј....и одма прават лоша слика....зашто кој и да го чита ова вака ќе си ги спои стварите: Оваа збори за сотонизам и е тапа фраерка, многу металци се сатанисти што значи дека и они се тапа фраери како офаа...а уствари типката има години колку што има мислења(11).

Тебе уствари те дружи некој ако сакаш да реметиш расположение и ако си таква цел живот?

ЛОЛ!
како ПРВО! - не сум МОРИ
како ВТОРО! - ако сакаш да дознаеш ке прашаш на мн поубав начин
и како ТРЕТО! - Ич цицка да не те боли која сум и што сум! ОК?!
Ја викаат ВАМПАЈР КВИН во маало не се зезајте.

Бај д Веј!
денес сум зачленета.... немам потреба да се лечам... и не ширам никакви глупости!!! темата е САТАНИЗАМ и све сто знаете за него!
со задоволство те ставам на IGNORE!!!
BornInHell, ај кажи "Драчево".

Зашто се појавуваат вакви фаци на форумов....невероватна работа еј....и одма прават лоша слика....зашто кој и да го чита ова вака ќе си ги спои стварите: Оваа збори за сотонизам и е тапа фраерка, многу металци се сатанисти што значи дека и они се тапа фраери како офаа...а уствари типката има години колку што има мислења(11).

Не се секирај за угледот на сатанизмот де...затоа е во сеир темава. :wink:

зашо знам дека предизвикав револт со темава кај мн фаци на форумов и знам дека сите се против мене... но како и да е...
ај донт гив а фак:vozbud:
Аииии :pos: Верувај дека никој не е против тебе, овие шо ги гледаш на темава само сеири фаќаат, нормално вклучувајќи ме и мене :pos:

Omfg... ne komentiram poveke... gledam deka site ja sFativte temava seriozno... a i deka sekoj moj kazan zbor ve fati za vrat...

Аииии :pos: Верувај дека никој не е против тебе, овие шо ги гледаш на темава само сеири фаќаат, нормално вклучувајќи ме и мене :pos:
некој има нерешени проблеми :pos2::pos2::pos2::pos2:
како и да е сеа сме сите лоши форумџии што бркаме сатанисти.
или едноставно фаќаме сеир и се смееме..
како сакате

Еве ти за сатанизам
и еве го тоа чичето што е највечи сатанист у маало
220px-Peter_H_Gilmore_1_by_David_Shankbone.jpg
(која блажена фаца ја држи)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom