Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некој е многу лошо настроен и расположен.јас бегам со време
кој си ја има мувата на капата си ја ишка.ако мислиш на мене... грешиш...
бас сум ок расположена... само никој не приметува дека им реметам расположение :pos2:
иначе оние што ме знаат како на пример (Unholy) знаат дека во суштина таква сум си цел живот... на кој му смета... слободно нека ја одбегне темава :smir:
WELCOME IN THE CLUB!!!:pos2:
ако мислиш на мене... грешиш...
бас сум ок расположена... само никој не приметува дека им реметам расположение :pos2:
иначе оние што ме знаат како на пример (Unholy) знаат дека во суштина таква сум си цел живот... на кој му смета... слободно нека ја одбегне темава :smir:
Ја викаат ВАМПАЈР КВИН во маало не се зезајте.ЛОЛ!
како ПРВО! - не сум МОРИ
како ВТОРО! - ако сакаш да дознаеш ке прашаш на мн поубав начин
и како ТРЕТО! - Ич цицка да не те боли која сум и што сум! ОК?!
BornInHell, ај кажи "Драчево".Бај д Веј!
денес сум зачленета.... немам потреба да се лечам... и не ширам никакви глупости!!! темата е САТАНИЗАМ и све сто знаете за него!
со задоволство те ставам на IGNORE!!!
Зашто се појавуваат вакви фаци на форумов....невероватна работа еј....и одма прават лоша слика....зашто кој и да го чита ова вака ќе си ги спои стварите: Оваа збори за сотонизам и е тапа фраерка, многу металци се сатанисти што значи дека и они се тапа фраери како офаа...а уствари типката има години колку што има мислења(11).
Аиииизашо знам дека предизвикав револт со темава кај мн фаци на форумов и знам дека сите се против мене... но како и да е...
ај донт гив а фак![]()
некој има нерешени проблеми :pos2::pos2::pos2::pos2:АииииВерувај дека никој не е против тебе, овие шо ги гледаш на темава само сеири фаќаат, нормално вклучувајќи ме и мене
![]()