А нашиве медиуми, ко да пратиле новинари директно на сред фронотот југословенски,па директно, со пренос во живо , дигаат цена:
Не, но неможам да не ги читам коа 90% од коментарите у темата за настанот за кој викаш дека не ти е гајле се твои.А те тера тебе некој да ги читаш моите коментари?
Не. Понекогаш демократијата е заебана работа...
Знам дека не разбираш.
Заврши?Аууу намќор народ,леле лелее...Лелеее лелелеелелелеееее.....Шо се сторивте бе,грдо народче мало..Лелелелелелелеле...Какви сте никакви безвредни...Лелелелелелелелелеле...Ааууу намќоришта,све кој од кој поголеми...Цццц,лелелелелелееее..Ауууу...
Те прашувам ве директно зошто толку те погодува ова !?Таруно, не заебавај, жити леб...
Лесно е. Гледаш лево, пишува Абадон.Не, но неможам да не ги читам коа 90% од коментарите у темата за настанот за кој викаш дека не ти е гајле се твои.
Баш глеам дека не ти е гајле...
Не завршив..Лелелелелеллелееее,аууу ццц....Лелелелелелелеееиииии!!!!Ццццц...Заврши?
Добро.......доволно е засега. Или честитај или тргни против овие што честитаатНе завршив..Лелелелелеллелееее,аууу ццц....Лелелелелелелеееиииии!!!!Ццццц...
Те прашувам ве директно зошто толку те погодува ова !?
Невозвратена љубов, сите жени се курви психологија, многу ќотек као мал... чисто да дојдеме до коренот зошто тебе ова толку ти смета.
Секад треба да имаш посебна причина зошто исмејуваш нешто, зошто инаку би било дека исмејуваш ради реда, од што не знаеш што со себе... Плус твоето не е исмејување него е безобразлук... „црнци на Петкана...со неа да играм...“ бре, бре, бре... дај кажи си... искрено.. ми пречи затоа што ... (дополни тука самиот)Мислиш дека за да ја исмејуваш глупоста треба да имаш посебна причина?
Кум?Сашко е веќе познат, главна улога во филм
Секад треба да имаш посебна причина зошто исмејуваш нешто, зошто инаку би било дека исмејуваш ради реда, од што не знаеш што со себе... Плус твоето не е исмејување него е безобразлук... „црнци на Петкана...со неа да играм...“ бре, бре, бре... дај кажи си... искрено.. ми пречи затоа што ... (дополни тука самиот)
Лесно е. Гледаш лево, пишува Абадон.
Скролуваш надолу.
Следниот пат, повторно истото. Од неколку обиди, би можел да успееш, иако не делуваш како посебно интелегентна личност...
Навистина, тешко е човек тебе да те навреди.И пак се правиш smartass со обид да ме навредиш, односно обид у кој се обидуваш да се направиш паметен а испаѓаш тоа на што јас не ти делувам !?