Сања Лефкова

• Креатор на темата Креатор на темата krstenik
  • Време на започнување Време на започнување
многу ми е симпaтичнa
имa добaр глaс и стaс
нajубaви песни ми се : Лиjaт години, Солзa по cолзa, Што ќе биде утре

Ау и бев френд на фб и ставила нова песна и јас искоментирав дека вокалот и се слуша послабо од музиката.И малава ми го тргна коментарот,и јас јасно одма ја тргнав од френд

Ау и бев френд на фб и ставила нова песна и јас искоментирав дека вокалот и се слуша послабо од музиката.И малава ми го тргна коментарот,и јас јасно одма ја тргнав од френд

Па коа ја хејташ, така ти е. :pos: НЕСМЕЕШ ДА СЕ СОМНЕВАШ ВО НЕЈЗИНАТА ГЛАСОВНА ИНТЕРПРЕТАЦИЈА! Ок?

Па коа ја хејташ, така ти е. :pos: НЕСМЕЕШ ДА СЕ СОМНЕВАШ ВО НЕЈЗИНАТА ГЛАСОВНА ИНТЕРПРЕТАЦИЈА! Ок?
Ма требало да и речам САМО ТАКА САЊИЧКЕ ЕКСТРА ПЕСНИЧКА:pos2:

Со 4че!

Шега на страна певаљките и певаљите македонски се големи его-трипови. Јас од страв уште не се ставам за нејзин френд на ФБ :)

Со 4че!

Шега на страна певаљките и певаљите македонски се големи его-трипови. Јас од страв уште не се ставам за нејзин френд на ФБ :)
Јас ќе ти дадам тебе предлиог на која да се ставиш пиши ЕЛЕНА НАЈУБАВАТА па да видиш што е типка во филм.За три секунди сум се искарал и ја исклучив:)

Мене ми се допадна последниот спот, макар некако ми е вештачка. Ама мислам полека дека си гради кариера, каква таква.

Мене ми се допадна последниот спот, макар некако ми е вештачка. Ама мислам полека дека си гради кариера, каква таква.
Искрено дај ми пари и да видиш каков спот ќе иам и каков пеач ке бидам.

Искрено дај ми пари и да видиш каков спот ќе иам и каков пеач ке бидам.
Епа парите се 90 % од спотот. Во право си. А за пејач.... Кога тогаш ќе мора да се пее во живо и да се добие лоша реакција, е тоа е катастрофа.

Еднствено вредно за спомнување од неа е Солза по солза.

Зарем и оваа имала некој вреден труд?!? :pos2::pos2::pos2:
Ја виде ли на МАРС манифестацијата какво сукњиче носеше.Па почна малце да се разголува.Ќе ја биде полека сваќа како функционираат работите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom