Samsung i8510 INNOV8 - 8mpx camera

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Локација
Usa
Веб-сајт
meettomy.site
Samsung i8510 INNOV8

Image000.jpg

Image001.jpg

Image002.jpg

Image003.jpg

Image004.jpg

Image005.jpg

Photo001.jpg

820 евра, Алфа Мобил.

Чек не пиши 8mpx камера? Ова 3.2 кажува...

Чек не пиши 8mpx камера? Ова 3.2 кажува...
гледај малце поубаво, на претпоследната слика е сликан 8510 како слика у600 самсунг, истата таа слика е ставена како последна во темата, за да го осетите чувството од 8мегапискелна самсунг камера, на мобилен телефон.

(осеќам точкест ќе м`чи на темава).

ovie 8 Mp ne znacat nisto. N82 seuste ja poseduva najdobrata kamera na mobilen.

стави слики брате да споредиме и да те прашам дали си ги пробал двата телефони како сликаат па да правиш споредба и колку и да има мегапиксели не зависи од тоа квалитетот на сликата мегапикселите се за големината на сликата

Сите ќе се попалат по камерата, а за тие пари ќе си земат Canon EOS 350D или 400D. Е сега, затоа што јас се раководам по ова правило, не би го земала телефонов. Порадо би земала Нокиа Е90 :).

Сите ќе се попалат по камерата, а за тие пари ќе си земат Canon EOS 350D или 400D. Е сега, затоа што јас се раководам по ова правило, не би го земала телефонов. Порадо би земала Нокиа Е90 :).
Истото важи и за мене:nesum:

8 мегабита,а шум како лудо...

И на 3650 се влечеа сликите до 3.2 мп,ама пак беше срање,без добра леќа и оптички зум.

Бојкот! :)

гледај малце поубаво, на претпоследната слика е сликан 8510 како слика у600 самсунг, истата таа слика е ставена како последна во темата, за да го осетите чувството од 8мегапискелна самсунг камера, на мобилен телефон.

(осеќам точкест ќе м`чи на темава).
Ќе м’чам и тоа со право:) Реално гледано мегапикселите секаде се само една обична лага. Дури и во дигиталните апарати, не само во мобилните. Кој ќар од 8 мега факинг пиксели? 8 мега пиксели = А3 формат за принт, ама за жал ќе извадиш само 72dpi....а за квалитетен принт се потребни минимум 150, а нормалната пикселација е 300dpi. Башка сликата стинкс, шум пуна капа:) Колку рече цена на мобилниов? 820 евриќи? Ќе го ебам за тие пари, не добиваш ништо повеќе од ало ало и плус 8 мега пиксели кои нема да ги употребиш ама баш за ништо:). Што знам камера на мобилен е доволна да биде 1.3 мегапиксели т.е. 800х600 ама барем нека вади топ слика, мене би ми било доволно.
Џену Грл ми го зема зборот од тастатура, ќе купиш ѓаол ипол дигитален апарат кој работи со пента призма и има уште 4674987345 други функции корисни за да извадиш топ слика. Во последно време и големите црни и скапи апарати не се веќе толку големи...ама се поскапи:) но сепак по функционални:)

Како и да е, имаш фини апаратчиња (џебни) за 100-200 евра, што имаат исто така многу пиксели а вадат 100000 пати подобра слика од мобилниов.
Не ја гледам функционалноста на камерата, едноставно кажано ШТО ЌАР ОД ТИЕ 8 МЕГА ПИКСЕЛИ? До кога ќе живееме со комплексот на кој му е поголем......

....апаратот на мобилниот:)

A sho e bitna rezolucijata na camera na telefon? Sigurno nikoj nema da pravi bilbordi pa da mu treba tolkava rezolucija.

@Necro - Toj shto ke ti dade za telefoncevo 820eu lud e 103.8%.Bash me interesira koj ke ti go kupi :smir:

Спуштај цената во Германос е 39.000 само телефонoт.

И кажи ми колку ти е N96?

A sho e bitna rezolucijata na camera na telefon? Sigurno nikoj nema da pravi bilbordi pa da mu treba tolkava rezolucija.
:smir:

За чатал е битна. Демек, глеј ме мене, скопски фраер/ка. И кога ќе те видат со нов мобилен, никој не те прашува прво дали има вифи мифи, туку одма: Колку мегапиксели е камерата?:uvo::wink:.

За чатал е битна. Демек, глеј ме мене, скопски фраер/ка. И кога ќе те видат со нов мобилен, никој не те прашува прво дали има вифи мифи, туку одма: Колку мегапиксели е камерата?:uvo::wink:.
Ova parche plastika moze da go kupi samo nekoj nedovolno obrazuvan sin na nekoj biznismen.

Nema mnogu shto da se dodava na komentarot na Tochkest.Imam na raspolaganje Canon A430 so 4mp.Duri i pregolema mi e rezolucijata pa si gi namaluvam na 2mp.Fotka STAKLO.Kupen okolu 6500 denari.So ostatokot od 710 eura ke kupam ushte eden Canon i plus N96ka.Se kladam deka N96kata e podobra i vo dizajn i softwerski od ova "digitalniov fotoaparat" so telefon vo nego :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom