Samsung Galaxy Mini vs. Htc Wildfire S

• Креатор на темата Креатор на темата Zakon4eto
  • Време на започнување Време на започнување

Samsung Galaxy Mini или Htc Wildfire S?

• Вкупно гласачи
    25
  • Гласањето е завршено на .

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Локација
Скопје, Карпош
Гледам и двата телефони се добри, ама некако Самсунгот е поефтин и екранот му е неакако поголем.

Овие се од тие шо не ги фати?

Онтопик. HTC Wildfire S

Овие се од тие шо не ги фати?

Онтопик. HTC Wildfire S

Хахаха, да. Сега другиот месец ќе одам намерно во салон сметката да ја платам и ќе ги разгледам. Ама сега тоа да не разговараме во оваа тема. Кажи ми кој би го земал?

Хахаха, да. Сега другиот месец ќе одам намерно во салон сметката да ја платам и ќе ги разгледам. Ама сега тоа да не разговараме во оваа тема. Кажи ми кој би го земал?

HTC Wildfire S

НТЦ е добар само екранот некако не е баш нај нај сепак одлично фура,но јас би чекал да дојде наследникот понов модел на оваа класа ХТЦ One S или така нешто;)

Не знам, се мислам, ама мислам дека ХТЦ-то ќе го земам. Ама има време, ќе размислам уште малце. :)

Јас па се мислам меѓу HTC Wildfire S и HTC Explorer, ама ќе видиме шо ќе купам.

Јас па се мислам меѓу HTC Wildfire S и HTC Explorer, ама ќе видиме шо ќе купам.
Ич да не се мислиш, земи си Wildfire S и уживај. Кај Explorer имаш само понов Sense 3.5 додека кај Wildfire S e 2.1 ама пак има далеку подобра камера и повеке меморија за инсталација на апликации и игри. Другото се е исто. :) Еве ти споредба :
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4102&idPhone2=3777

Ич да не се мислиш, земи си Wildfire S и уживај. Кај Explorer имаш само понов Sense 3.5 додека кај Wildfire S e 2.1 ама пак има далеку подобра камера и повеке меморија за инсталација на апликации и игри. Другото се е исто. :) Еве ти споредба :
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4102&idPhone2=3777
Да да, знам. И разликата во цената не е многу голема па најверојатно wildfire s ќе земам.

Мене најмногу ми е за блицот, се наоѓа во секоја ситуација :icon_lol:

Да да, знам. И разликата во цената не е многу голема па најверојатно wildfire s ќе земам.

Мене најмногу ми е за блицот, се наоѓа во секоја ситуација :icon_lol:
Добро да, служи блицот, затоа земи си Wildfire S, плус и автофокус има камерата за разлика од Explorer-от кој е со фиксен фокус. :)

Зимај ХаТеЦе-то. Блицот му е доста добар, а и со другите перфоманси е топ.

НТЦ е добар само екранот некако не е баш нај нај сепак одлично фура,но јас би чекал да дојде наследникот понов модел на оваа класа ХТЦ One S или така нешто;)

Екранот на вајлд С е мнооооогу подобрен од обичниот вајлд и исто така е подобар и од галакси мини
на галакси мини од пола саат чепкање очи и глава ме здоболеа од крш екранот :pos:

да да да ада дадада да да да дааааааа :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom