Самоубиство

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Garfield, мешаш баби и жаби!

Тежок ти е проблемот, баш пример за самоубиство!

Наравоучение:
Складирај храна за зимски денови!

Али еј, у право си!

moTaro напиша:
Ок е тоа, и јас само си кажував, без да навредувам никого.
Ако не се сложува со мене некој пак е ок. Ни ја не се сложувам со него :)

Тоа е и поентата на дискутирањето, ако не се лажам!
Како и да е, јас си го кажав моето во врска со темава, и останува како мое мислење!
But of course, sekoj e entitled na mislenje. Kolku i da ti e gresno!

Opinions are like assholes, everybody has one!!!

Точно така, само почнавте да анализирате поим „кукавица” наместо да се зафатите за причините зошто и како некој би сакал да одапне од своја рака.

МедМакс, респект : мислев да напишам дека нашиов плагијатор само сакал пажња и евентуално некој да му отвори фондација и да го жали, дури кога слушнав дека пет саат чамчел на кров и на крајот со муабет го симнале, бев на граница да си речам „па нека скокне кога запнал, говедо едно.”

Garfield напиша:
Danke!! I know. Don't mess with a Jedi, for he holds the truth unbeknowenst to man and walks true to the Force!

If I can find one, I wont....

му
муха
мухахаха.

ај доста е пер, ја усравме темава на чоекот!

Ne be, ionaka e...hmmm..

BTW, na posledniot popis jas sum jedini Jedi (under veroispovest) vo MK, pa sega pazi mu ja, da ne se samoubies od strav!

Јордан Пиперката - кукавица?

не се убиваат луѓе само кога немаат да јадат

gerard напиша:
Јордан Пиперката - кукавица?

не се убиваат луѓе само кога немаат да јадат

Тоа е веќе пример за харикири. На Македонски начин.

Манипулација! Гуруа....
А нешто заштрчи удри го со чекичот да залепи на калапот кој што е дизајниран на почетокот!
Ама со текот на времето до толку ќе се оштети матерјалот што ќе нема кај да се удри со чекичот.
Тогаш што? :)

Кредитс го то gerard!

Знајте шо? Како можи чоек кој сака да се самоубие а да се облечи со капа и со монтка. Тој бе ако сакал да се убие ќе си излезеше по блузиче и ќе си се фрлеше а немаше да излегва така набабарен. АЈ баш ме интересира шо мислити. Размислете

mUv@ ThE DoGg напиша:
Знајте шо? Како можи чоек кој сака да се самоубие а да се облечи со капа и со монтка. Тој бе ако сакал да се убие ќе си излезеше по блузиче и ќе си се фрлеше а немаше да излегва така набабарен. АЈ баш ме интересира шо мислити. Размислете

Тоа башка!
Во право си.
Конкретно за примерот со нашиов "самоубиец", не треба да си голем психолог да видиш дека типов мрсел муда.
Најверојатно, мисли дека државата сеа некако ќе му помогне, сега откако успеал да и го сврти "вниманието".

Филм човече. Нема тука нагон за самоубиство. Некој луѓе имаат потреба да бидат и во центарот на вниманието, па уште ако тоа е полеано со домашни и финанскиски проблеми, прво нешто што ќе ти текне.
Качи се не кров, али.... Пази да не се лизнеш пи*ко! :)

Право на избор, кој сака да се убива нека му е, кој нејќе му посакувам се најбоље.

mUv@ ThE DoGg напиша:

Abe i coek osuden na smrtna kazna kako za posledna zelba bara eden dobar rucek i ako znae deka posle toa ke umre.Taka da i toa so jaknata ne drzi bas mesto.A plus i od kaj znaes tocno so se slucilo megju momentot od izleguvanje od doma i kacuvanje gore na krov.Ne mie poznato scenarioto na deckoto no moze bil navistina pod golema depresija i momentalno rastrojstvo so i ne bil svesen vo momentot so prai a mozi i sakal da izglumi edno scenario,moze navistina sakal slava ,lol.
No sala na strana daleku od toa deka samoubivstoto e cin na kukavicluk.Bas obratnoto,da se frlis od 6,7,10,20,.. sprat na zgrada treba da si vistina hrabar :)
Kako so rekov porano,nikoj vo zdrava sostojba ne go prai toa.

Profa напиша:
Kako so rekov porano,nikoj vo zdrava sostojba ne go prai toa.

Овде те подржувам...ај сега ти од чиста мира земи фрли се од зграда ...е небива...морало на човекот да му дошло до преку...и му отишла натаму работата...здарв у памет и со здрав разум, никој тоа не би го сторил...бог да чува да не те натера гавол на такво нешто...
да ни стои паметот...друго незнам што да кажам...а за кукавица не е сигурно,на типчето којзнае што му се има мотано у глава...сега сигурно се кае и не му е јасно што си мислел тогаш и што ке се случело ако го сторил тоа...остајте вие тие се сериозни работи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom