Самоконтрола

• Креатор на темата Креатор на темата I am a bitch
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе, тибам капс локот.
Сум забрајл да го кликнам.
Него, колку треба да немаш самоконтрола за ова, плус ми личи на една:
http://i3.photobucket.com/albums/y91/Dragon_Divider/plant_love.jpg
остаам линк дека има деца. Рековме дендрофилија??

Аман и како линк тргни го, одвратно изгледа:(

Ем, кој нејќе нека не клика па и ти. Ти мораше да клинеш :):):)

Брееј, секој кој ќе го кликне нема самоконтрола, очигледно.

Се согласувам со Гарфилд, неможам да си кажам за самиот себеси ама затоа може Сиси да каже за мене.

Ај сега бараш рачка мачоре:)))

Знам што ќе стане со темава, сите кои ќе кликнат на линкот ќе почнат да ја запустуваат темава со коментари за сликата.

И да, морав да кликнам, што не значи дека немам самоконтрола:) Имам ама не секогаш, нормално. А сите тука се прават совршени, никој нема ни да каже дека нема самоконтрола!

Прагот на толеранција ми е релативно висок.Многу ретко избувнувам,најчесто се држам под контрола.Ама,се случува и да избувнам за ништо.Жив човек....

Има работи кои ужасно на нерв ми газат, па ретко кога имам самоконтрола ако ми се случат или ми ги направи некој. Прашање е дали ќе избувнам понежно или погрубо ама тоа веќе зависи од личноста ... не секој делува исто на мене, нормално. Во целост, општо, со не толку блиски луѓе околу мене (или па на интернет, дека спомнавте погоре) имам самоконтрола, така да држам некоја завидна средина, ваљда.:icon_lol:

Чувствата неможам да ги контролирам...ги има секогаш во секакви ситуации или воопшто ги нема, но постапките и манифестирање на чувствата, да, ги контролирам и тоа прилично успешно :kafe:

Za sebe mislam deka tolku mnogu se samokontroliram,sto duri ne pokazuvam nikakvi emocii,pa lugjeto pocnuvaat da me dozivuvaat kako bezcuvstvitelno stvorenje.Cuvstva imam i premnogu,cesto me povreduvale, pa nauciv da ne gi pokazuvam.
Boli i koga ke gi pokazes,pa ke te povredat,a boli i koga ne gi pokazuvas, pa te povreduvaat mislejki deka nemas cuvstva.
Sepak,ponekogas posakuvam da se setam na sebe kakva bev i da prestanam da premolcuvam i da toleriram.Da pocnam odnovo da im kazuvam na lugjeto sto mislam sekogas.
Imam nevideno visok plafon na tolerancija,no i sama ne znam kade e gornata granica koga pisuvam krst! No,zatoa znam deka koga sum go pisala krstot,pisan e.

samokontrola e mislovna imenka za mene .....ich ne mi uspeva!! ne deka praam sceni u javnost ...

vardarce напиша:
Се согласувам со Гарфилд, неможам да си кажам за самиот себеси ама затоа може Сиси да каже за мене.

Eve jas ke ti kazam,mora li sisi?
Vardarce e edno od retkite stvorenja sto gi poznavam koi umeat dooolgoooooo i uspesno da se samokontroliraat,no ne samo vo negativnite emocii,tuku i vo pozitivnite. Eeee,koga ke mu pukne filmot-begajte!!! Sum videla,verujte,znam.:)
Mnogu e tesko da poznae covek koga e vljuben,koga e nervozen,koga e lut. No sekogas se prepoznava negovoto zarazno smeenje i ubavo raspolozenie.Koga e srecen site okolu se srecni,koga e nezadovolen nikoj ne znae!
Nikogo ne opteretuva so svoite cuvstva,nervozi i nevolji.Klesti da imav nemase da pomognat da zine usta da kaze koga ne mu e dobro,koga e navreden.Ama,ima edno ama.Koga ke kaze-K.R.A.J.
Zatoa go sakam.:)

bibika напиша:
Eve jas ke ti kazam,mora li sisi?
Vardarce e edno od retkite stvorenja sto gi poznavam koi umeat dooolgoooooo i uspesno da se samokontroliraat,no ne samo vo negativnite emocii,tuku i vo pozitivnite. Eeee,koga ke mu pukne filmot-begajte!!! Sum videla,verujte,znam.:)
Mnogu e tesko da poznae covek koga e vljuben,koga e nervozen,koga e lut. No sekogas se prepoznava negovoto zarazno smeenje i ubavo raspolozenie.Koga e srecen site okolu se srecni,koga e nezadovolen nikoj ne znae!
Nikogo ne opteretuva so svoite cuvstva,nervozi i nevolji.Klesti da imav nemase da pomognat da zine usta da kaze koga ne mu e dobro,koga e navreden.Ama,ima edno ama.Koga ke kaze-K.R.A.J.
Zatoa go sakam.:)

Хехехехе ти испадна подобра од Сиси. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom