- Член од
- 15 октомври 2012
- Мислења
- 193
- Поени од реакции
- 49
E vakvi ni trebaat za vo EU i NATO
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

ќе добијам траен бан не за друго. 
Takvi luge praat pari pametnite luge nie gi brkame po evropa avstralija amerika . Nikoj nenie kriv pametnite luge kajnas mnogu malce se cenat?немој ја да почнам да зборувам и да пцујам по темаваќе добијам траен бан не за друго.
како може да живее во македонија, а да не го знае македонскиот јазик? ааааааааа дфхгдглфгјхдгдсфглдгј аааааа...ми 'дтка, не знае две реченици да склопи, простак еден, лигуш ќе ми ја води државата![]()
neznam sto ima zavrseno vecerno bitrebalo daimaлеле мајкоооо, овој 4то има ли?

Морееееее... како да го знае македонскиот јазик кога им се меша нашата кирилична азбука со нивната латинична ?немој ја да почнам да зборувам и да пцујам по темаваќе добијам траен бан не за друго.
како може да живее во македонија, а да не го знае македонскиот јазик? ааааааааа дфхгдглфгјхдгдсфглдгј аааааа...ми 'дтка, не знае две реченици да склопи, простак еден, лигуш ќе ми ја води државата![]()
zato se sprema govor pred da se nastapi vo javnostМорееееее... како да го знае македонскиот јазик кога им се меша нашата кирилична азбука со нивната латинична ?
Ти изглеа не си го слушан ова во вести а?